ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένος κατά 9,7% ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Φεβρουάριο - Στα 27,7 δισ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένος κατά 9,7% ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Φεβρουάριο - Στα 27,7 δισ. ευρώ
Αύξηση της τάξης του 9,7% κατέγραψε ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων όλων των κλάδων δραστηριότητας της οικονομίας τον τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η ΕΛΣΤΑΤ.

Αύξηση της τάξης του 9,7% κατέγραψε ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων όλων των κλάδων δραστηριότητας της οικονομίας τον τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα, για το σύνολο των επιχειρήσεων της οικονομίας με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 27,744 δισ. ευρώ, έναντι 25,290 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο 2023.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις τζίρου παρατηρήθηκαν στις Κατασκευές με +31,9% και στη Μεταφορά και Αποθήκευση με +19,1%, ενώ ο κύκλος εργασιών στον κλάδο της ενέργειας (Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος, Φυσικού Αερίου, Ατμού και Κλιματισμού) ήταν μειωμένος κατά 24,6%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Οι τράπεζες προετοιμάστηκαν και αναμένουν τη ρύθμιση

Γιατί θα τρώμε όλο και περισσότερα έντομα - Αλματώδης η ανάπτυξη της αγοράς μέχρι το 2030

Ποδόσφαιρο: Ξεπέρασαν τα 5 δισ. δολ. οι μεταγραφές στην Ευρώπη - Που βρίσκουν τα χρήματα οι ομάδες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider