Νέα προκήρυξη μέτρου απονιτροποίησης μόνο για Λάρισα, Ροδόπη και Έβρο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα προκήρυξη μέτρου απονιτροποίησης μόνο για Λάρισα, Ροδόπη και Έβρο
Σε νέα πρόσκληση του Μέτρου απονιτροποίησης για τη διετία 2024-2025 που θα καλύπτει τις περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και συγκεκριμένα τις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Ροδόπης και Έβρου ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων, Δημήτρης Παπαγιαννίδης στο πλαίσιο της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΑΑ που διεξάγεται στα Ιωάννινα από το πρωί της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου.

Σε νέα πρόσκληση του μέτρου απονιτροποίησης για τη διετία 2024-2025 που θα καλύπτει τις περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και συγκεκριμένα τις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Ροδόπης και Έβρου ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων, Δημήτρης Παπαγιαννίδης στο πλαίσιο της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξάγεται στα Ιωάννινα.

«Για να απορροφήσουμε τους πόρους των περιβαλλοντικών, είναι πρόθεσή μας να βγάλουμε ξανά μία προκήρυξη για το 2024-2025 το πρόγραμμα απονιτροποίησης, μόνο στις περιοχές που είχαν φυσικές καταστροφές. Τη Λάρισα, τον Έβρο, τη Ροδόπη κ.λπ, αυτό θα μπορέσει να σώσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», ανέφερε συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας, σύμφωνα με το agronews.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΕΒΕ: Ο αγροδιατροφικός κλάδος κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών εξαγωγών

Κινητοποιήσεις αγροτών σε Καρδίτσα και Λάρισα για αποζημιώσεις από τις πλημμύρες

Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας: Στα 590 εκατ. ευρώ το νέο πρόγραμμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider