Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές του Ιουλίου - Δείτε αν κερδίσατε από 1.000 ως 50.000 ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές του Ιουλίου - Δείτε αν κερδίσατε από 1.000 ως 50.000 ευρώ
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την 20η κλήρωση και αφορά στις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά και εκκαθαρίστηκαν τον Ιούλιο του 2023.

  1. Δείτε εδώ αν είστε στους τυχερούς.
  2. Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:

  • 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.
  • 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ.
  • 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ.
  • 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

Το μηνιαίο διανεμόμενο χρηματικό ποσό κατανέμεται σε πεντακόσιους πενήντα έξι δικαιούχους πολίτες, κατά τη σειρά ανάδειξης των τυχερών λαχνών (ο πολίτης που κατέχει τον πρώτο τυχερό λαχνό κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ, οι κατέχοντες τους 2ο έως 6ο το έπαθλο των 20.000 ευρώ κ.ο.κ.). Σε περίπτωση ανάδειξης περισσότερων του ενός λαχνών που ανήκουν στον ίδιο πολίτη, στην ίδια μηνιαία κλήρωση, θεωρείται ως τυχερός μόνον ένας λαχνός και, εάν οι λαχνοί κερδίζουν έπαθλα διαφορετικού ποσού, ο μεγαλύτερος σε ποσό. Σε τέτοια περίπτωση η λίστα συμπληρώνεται με τους επόμενους λαχνούς, μέχρι τη συμπλήρωση των 556 επάθλων.

Στο τελευταίο δεκαήμερο εκάστου ημερολογιακού έτους διεξάγεται κλήρωση στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες στο ίδιο ημερολογιακό έτος 12 μηνιαίες κληρώσεις.

Σημειώνεται πως στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Τα ποσά που μοιράζονται από τη φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΟΠΕΚΕΠΕ: Από 10 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για μεταβιβάσεις δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης

Φορέας Ακινήτων: Έρχονται τροποποιήσεις στο νόμο τον Σεπτέμβριο -  Τι ζητούν οι ξένοι επενδυτές

gazzetta
gazzetta reader insider insider