Λιανεμπόριο: Αύξηση τζίρου 11,3% και όγκου 2,4% τον Φεβρουάριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λιανεμπόριο: Αύξηση τζίρου 11,3% και όγκου 2,4% τον Φεβρουάριο
Άνοδος τζίρου και όγκου στο λιανεμπόριο καταγράφηκε τον φετινό Φεβρουάριο, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Άνοδος τζίρου και όγκου στο λιανεμπόριο καταγράφηκε τον φετινό Φεβρουάριο, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 11,3% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2023, αύξηση 4,6%.

Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 2,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2023 αύξηση 4,1%.

Επίσης, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2023 παρουσίασε αύξηση 2,2%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2023, παρουσίασε αύξηση 1,6%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τραμπ: Επαφή με Πούτιν για συνάντηση με Ζελένσκι και τριμερή - FT: Η Ουκρανία θα αγοράσει όπλα 100 δισ. δολ.

Τόσο κοστίζει το γιοτ του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε στην Καλαμάτα

Τζόκερ: Δύο νικητές στην mega κλήρωση των 28,8 εκατ. ευρώ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider