Ρωσία: Μόλις 21.000 οχήματα παράχθηκαν τον Ιανουάριο - «Βουτιά» 77,6% σε ετήσια βάση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσία: Μόλις 21.000 οχήματα παράχθηκαν τον Ιανουάριο - «Βουτιά» 77,6% σε ετήσια βάση
Η παραγωγή αυτοκινήτων μειώθηκε κατά 77,6% έναντι του περασμένου έτους στα 21.000 οχήματα τον Ιανουάριο του 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ρωσική Στατιστική Υπηρεσία (Rosstat).

Η παραγωγή αυτοκινήτων μειώθηκε κατά 77,6% έναντι του περασμένου έτους στα 21.000 οχήματα τον Ιανουάριο του 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία της Ρωσίας (Rosstat).

Όπως αναφέρει το Reuters, η ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία βίωσε την χειρότερη χρονιά το 2022 από την εποχή της κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης εξαιτίας των δυτικών κυρώσεων και της αποχώρησης των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών, παράγοντας συνολικά μόλις 450.000 επιβατικά αυτοκίνητα, καταγράφοντας μείωση της τάξεως του 67% σε σύγκριση με το 2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Κενά δωμάτια και προσφορές τον Αύγουστο

«Φρενάρουν» οι φετινές αυξήσεις μισθών σε Ελλάδα και Ευρωζώνη - Πού θα διαμορφωθούν

«Ήλιος»: Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα - Στα 252 ευρώ η «ψαλίδα» μεταξύ ανδρών και γυναικών

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider