Προετοιμασίες για την επίσκεψη της Αμερικανίδας ΥΠΟΙΚ στην Κίνα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Προετοιμασίες για την επίσκεψη της Αμερικανίδας ΥΠΟΙΚ στην Κίνα
Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης της Γέλεν στην Κίνα μένει να οριστικοποιηθεί, εν αναμονή των αλλαγών στην ηγεσία του κινεζικού ΥΠΟΙΚ.

Μια ομάδα στελεχών του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ θα βρεθεί στην Κίνα τον Φεβρουάριο ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την επίσκεψη της ΥΠΟΙΚ, Τζάνετ Γέλεν, στην ασιατική χώρα.

Όπως αναφέρει το Reuters, το υπουργείο ανακοίνωσε τα σχέδια της Γέλεν για επίσκεψη στην Κίνα και κάλεσε την ηγεσία του κινεζικού ΥΠΟΙΚ να επισκεφθεί τις ΗΠΑ.

Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης της Γέλεν στην Κίνα μένει να οριστικοποιηθεί, εν αναμονή των αλλαγών στην ηγεσία του κινεζικού ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη η Γέλεν συναντήθηκε στη Ζυρίχη με τον Κινέζο αντιπρόεδρο, Λιού Χε, αναφέροντας πως είχαν μια «ουσιαστική και ειλικρινή» συνάντηση. Παράλληλα, συμφωνήθηκε η συνεργασία των χωρών σε διμερή και πολυμερή θέματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άλμα για το πετρέλαιο: Κίνδυνος εκτίναξης στις τιμές βενζίνης και θέρμανσης - Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά

Με κομμένη ανάσα - Η αμήχανη ΕΕ - Τα δύσκολα για τη Ναυτιλία

Μέση Ανατολή: Κρίσιμη Δευτέρα για αγορές και ελληνική οικονομία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider