Ενεργειακή κρίση: To Πακιστάν «σβήνει» τις αγορές και τα εμπορικά κέντρα για εξοικονόμηση χρημάτων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ενεργειακή κρίση: To Πακιστάν «σβήνει» τις αγορές και τα εμπορικά κέντρα για εξοικονόμηση χρημάτων
Το πακέτο των μέτρων  θα εξοικονομήσει 62 δισ. πακιστανικών ρουπιών (273,43 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) για τα ταμεία της χώρας.

Το κλείσιμο των μεγάλων εμπορικών χώρων στο Πακιστάν κατά τις βραδινές ώρες ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν, Καουάτζα Ασίφ, μεταξύ των μέτρων για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι το κλείσιμο των εμπορικών κέντρων και των αγορών της χώρας από τις 8.30 το βράδυ.

Σύμφωνα με τον Πακιστανό αξιωματούχο, το πακέτο των μέτρων θα εξοικονομήσει 62 δισ. πακιστανικών ρουπιών (273,43 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) για τα ταμεία της χώρας, μετέδωσε το Reuters.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

IRIS: Από την 1η Δεκεμβρίου η υποχρεωτική εφαρμογή για όλες τις επιχειρήσεις – Παράταση ενός μήνα

Ακίνητα: Ποιες είναι οι τάσεις στα ενοίκια - Σε ποιες κατοικίες στρέφονται οι μισθωτές

Ποιοι Έλληνες εργάζονται έως και 49 ώρες την εβδομάδα - Πόσο δουλεύει ο μέσος Ευρωπαίος

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider