Γεωργιάδης για «καλάθι του νοικοκυριού»: Κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών - Οι τιμές είναι καλές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για «καλάθι του νοικοκυριού»: Κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών - Οι τιμές είναι καλές
Ικανοποιημένος από την πορεία του «καλαθιού» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε άλλη μια επίσκεψη σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ και είδε τις τιμές στο «καλάθι του νοικοκυριού» επιβραβεύοντας την επιχείρηση για το χαμηλό κόστος των προϊόντων της.

«Μέσα στο καλάθι είχαμε πάρα πολλά επώνυμα προϊόντα. Οι τιμές είναι καλές. Εδώ είδαμε τιμές χαμηλότερες από ότι πριν. Μετά από τέσσερις εβδομάδες έχουμε πετύχει μειώσεις στα επώνυμα προϊόντα, ελάχιστες αυξήσεις και πολλά προϊόντα με σταθερές τιμές. Σε περιβάλλον πληθωρισμού που τρέχει με 10% αυτό είναι από μόνο του πολύ μεγάλη μείωση» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Όλες οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είμαι ευτυχής που και νέοι παίχτες εμπιστεύονται το καλάθι και συμμετέχουν στην προσπάθεια. Εβδομάδα με την εβδομάδα το καλάθι κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών» πρόσθεσε.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι αρχικά τη πρωτοβουλία αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό ωστόσο, όπως υποστήριξε, έχει πλέον δημιουργήσει μια μεγάλη αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς θα ψηφιοποιηθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης – «Ιατρικό ιστορικό» με πόρους 117,8 εκατ. ευρώ

Eurobank: «Χτίζει» το νέο μοντέλο χρηματοδότησης των επενδύσεων – Διάχυση του οφέλους από τα μεγάλα έργα και στις μικρές επιχειρήσεις

Adaptit: Επέκταση σε νέους κλάδους και υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης οι στόχοι του 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider