«Ράλι» άνω του 9% για το Bitcoin - H μεγαλύτερη ημερήσια άνοδος από τον Ιούνιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ράλι» άνω του 9% για το Bitcoin - H μεγαλύτερη ημερήσια άνοδος από τον Ιούνιο
Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο εβδομάδων διαμορφώνεται η ισοτιμία του bitcoin, το οποίο διαμορφώνεται στα επίπεδα των 47.250 δολαρίων, ενισχυμένο κατά 8,5% σε σχέση με την Πέμπτη

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο εβδομάδων διαμορφώνεται η τιμή του bitcoin, το οποίο διαμορφώνεται στα επίπεδα των 47.590 δολαρίων, ενισχυμένο κατά 9,53% σε σχέση με την Πέμπτη, ενώ νωρίτερα την Παρασκευή είχε φτάσει μέχρι και τα 47.688 δολάρια.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που το δημοφιλές κρυπτονόμισμα διατηρήσει τα τρέχοντα κέρδη του, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο από τα μέσα Ιουνίου.

Παράλληλα, ανοδικά κινούνται και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να ενισχύεται κατά 9,33% στα 3.251 δολάρια, ενώ το XRP καταγράφει κέρδη της τάξης του 8,6% στα 1.022 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό των 269 δολαρίων κατάφερε να βάλει στα ταμεία της η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ από την πρωτοποριακή εξόρυξη bitcoin με χρήση της ενέργεια που προέρχεται από ένα εκ των δεκάδων ηφαιστείων του κράτους της Κεντρικής Αμερικής. Την είδηση γνωστοποίηση ο ίδιος ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, Ναγίμπ Μπουκέλε, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε το γεγονός πως εξορύχθηκαν 0,00599179 bitcoin με τη χρήση ενέργειας από ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται κοντά σε μία εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για το mining του κρυπτονομίσματος.

First steps...

🌋#Bitcoin🇸🇻pic.twitter.com/duhHvmEnym

— Nayib Bukele 🇸🇻 (@nayibbukele) September 28, 2021

Την είδηση γνωστοποίηση ο ίδιος ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, Ναγίμπ Μπουκέλε, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε το γεγονός πως εξορύχθηκαν 0,00599179 bitcoin με τη χρήση ενέργειας από ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται κοντά σε μία εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για το mining του κρυπτονομίσματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

To Ελ Σαλβαδόρ ξεκίνησε την εξόρυξη bitcoin με ενέργεια ηφαιστείου

gazzetta
gazzetta reader insider insider