Goldman Sachs και JP Morgan καθυστερούν την επιστροφή των εργαζομένων τους στα γραφεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs και JP Morgan καθυστερούν την επιστροφή των εργαζομένων τους στα γραφεία
Καθυστερούν τα σχέδιά τους για την επιστροφή των εργαζομένων τους στα γραφεία οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες JPMorgan Chase & Co και Goldman Sachs.

Καθυστερούν τα σχέδιά τους για την επιστροφή των εργαζομένων τους στα γραφεία οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες JPMorgan Chase & Co και Goldman Sachs.

Αυτό οφείλεται στις αποφάσεις που έλαβε η βρετανική κυβέρνηση επεκτείνοντας τους περιορισμούς για τον κορονοϊό μέχρι τα μέσα Ιουλίου λόγω της ταχείας εξάπλωσης της πιο μολυσματικής παραλλαγής Delta.

Η Goldman Sachs Group η οποία απαιτούσε το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού των ΗΠΑ να επιστρέψει στα γραφεία αυτή την εβδομάδα, δήλωσε στο προσωπικό της Βρετανίας την Τρίτη ότι η εργασία στο γραφείο της στο Λονδίνο θα παραμείνει στην επιλογή τους προς το παρόν, σύμφωνα με το Reuters. Η ευρύτερη επιστροφή στα σχέδια γραφείων αναβάλλεται έως τον Ιούλιο, ανέφερε η τράπεζα.

Η JPMorgan Chase & Co, η οποία απαιτεί την πλειοψηφία του προσωπικού των ΗΠΑ να επιστρέψει τον επόμενο μήνα, ενημέρωσε τους υπαλλήλους του Ηνωμένου Βασιλείου ότι τα ευρεία σχέδια επιστροφής στο γραφείο είναι σε αναμονή έως τον Ιούλιο, σύμφωνα με σημείωμα προς το προσωπικό της.

Οι επενδυτικές τράπεζες είχαν προγραμματίσει να επιστρέψει περισσότερο προσωπικό στα γραφεία - σε μια κυκλική βάση, με ανώτατο όριο χωρητικότητας 50%.

Και για τις δύο τράπεζες, περίπου το 20-30% του προσωπικού εργαζόταν στα γραφεία για αρκετούς μήνες, γεγονός που τους επέτρεψε να επεξεργαστούν πρωτόκολλα κοινωνικών αποστάσεων και ελέγχου υγείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider