Γεωργιάδης: Εξαιρετικά καλή δουλειά έχει κάνει η νέα διοίκηση της ΕΒΕΤΑΜ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Εξαιρετικά καλή δουλειά έχει κάνει η νέα διοίκηση της ΕΒΕΤΑΜ

Σε νοικοκύρεμα των οικονομικών της και πλήρη συμμόρφωση με το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις ΔΕΚΟ προχώρησε το 2020 η νέα διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Εργαστηριακών Δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας, ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ, υπό τον πρόεδρο, Νικόλαο Σοφιανό και τον αντιπρόεδρο, Σκιπίωνα Αποστολάκη, αναφέρει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε σημερινή ανακοίνωση.

Η ΕΒΕΤΑΜ είναι το ελληνικό πολυκλαδικό -πολυτεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης.

Στόχοι της νέας διοίκησης είναι η ΕΒΕΤΑΜ είναι αφ' ενός να καταστεί κόμβος αναφοράς των πελατών της σε ευρύτερο πεδίο βιομηχανίας- οικονομίας σε τομείς ποιότητας, πιστοποίησης και τεχνολογικής καινοτομίας, με σκοπό ενίσχυση βιωσιμότητας και ανταγωνιστικότητας αυτών και αφ' ετέρου η ανάπτυξη πολυδιάστατων συνεργασιών και η δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τη βιομηχανία, μέσα από τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην αγορά».

Στις δραστηριότητες της ΕΒΕΤΑΜ για το 2020 περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για τον έλεγχο σε μάσκες γενικής προστασίας και η συμμετοχή σε ελέγχους αντοχής κραμάτων τιτανίου, τα οποία προορίζονται για την στήριξη/αναστύλωση μνημείων της Ακρόπολης.

Σχολιάζοντας τον απολογισμό της ΕΒΕΤΑΜ για το 2020, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης υπογραμμίζει:

«Στα πλαίσια της απαραίτητης λογοδοσίας όλων των εποπτευομένων από τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων φορέων, παρουσιάζω με υπερηφάνεια και την εξαιρετικά καλή δουλειά που έχει κάνει η νέα διοίκηση της ΕΒΕΤΑΜ, που, εκτός από τη συμμετοχή σε πληθώρα σημαντικών έργων, κατάφερε να εξοφλήσει τα χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο που εκκρεμούσαν εδώ και μια 10ετία και να εισπράξει ανεξόφλητες οφειλές άνω των 10 ετών. Όλα αυτά σ' ένα δύσκολο έτος, υπό συνθήκες Covid. Συνεχίζουμε το 2021 με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider