Τζεντιλόνι: Η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζεντιλόνι: Η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις
«Η Ελλάδα έχει προχωρήσει καλά με την υλοποίηση των μεταρρυθμιστικών της δεσμεύσεων», δήλωσε ο κ. Τζεντιλόνι.

«Η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο επίτροπος Οικονομίας της Ε.Ε., Πάολο Τζεντιλόνι, μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup. Παράλληλα, ο κ. Τζεντιλόνι σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει προχωρήσει καλά με την υλοποίηση των μεταρρυθμιστικών της δεσμεύσεων» σημπληρώνοντας ότι «η πανδημία έχει οδηγήσει σε αναπόφευκτες καθυστερήσεις σε ορισμένες ενέργειες».

Ειδικότερα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε ορισμένες σημαντικές μεταρρυθμίσεις τους τελευταίους μήνες. Αναφέρομαι ιδιαίτερα στην αναθεώρηση της νομοθεσίας περί αφερεγγυότητας, στην εισαγωγή ενός νέου προγράμματος εργασίας μικρής διάρκειας, το οποίο θα υποστηριχθεί από το SURE · και στα μέτρα που λαμβάνονται στους τομείς της αδειοδότησης επενδύσεων, του ενεργειακού τομέα και της δημόσιας διοίκησης».

Τέλος, ο Πάολο Τζεντιλόνι επισήμανε ότι «θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές τις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί πρόοδος και στους τομείς όπου απαιτείται περαιτέρω εργασία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider