Η αλυσίδα Café Rouge με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ανοίγει μια μοναδική ξενοδοχειακή σουίτα με θέμα το τυρί, η οποία θα βρίσκεται στη γειτονιά Camden του Λονδίνου. Η ιδιοτυπία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας έγκειται στο γεγονός ότι συνδέεται με τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης της γνωστής καφετέριας καθώς η διαμονή θα είναι δωρεάν αλλά ο επισκέπτης θα μπορεί να αφήσει ό,τι ποσό επιθυμεί για να ενισχύσει τις δράσεις ΕΚΕ της επιχείρησης.

Το Cheese Suite θα λειτουργήσει από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου και θα προσφέρει σε εννέα τυχερούς τη δυνατότητα να διαμείνουν από μία βραδυά έκαστος και φυσικά να  επιλέγουν τα τυριά της αρεσεκείας του, τα οποία θα του σερβίρονται στο δωμάτιπ.

Εννοείται ότι όλη διακόσμηση της σουίτας είναι εμπνευσμένη από το τυρί, κάτι το οποίο αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά από τα μαξιλάρια και τα κλινοσκεπάσματα μέρι τις κουρτίνες και τον εξοπλισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν email (thecheesesuite@caferouge.co.uk) πριν τις 21 Ιανουαρίου και οι υπεύθυνοι θα επιλέξουν 9 τυχερούς  που θα φιλοξενηθούν στο Cheese Suite.