Εντός της τρέχουσας εβδομάδας και πιθανότατα σήμερα ή αύριο αναμένεται –όπως μου λένε- να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις από την Επιτροπή Παιγνίων για το διαγωνισμό του καζίνο στο Ελληνικό. Όπως μαθαίνω η ΕΕΕΠ και ο πρόεδρός της κ. Ευάγγελος Καραγρηγορίου έχουν κάνει ενδελεχέστατες προσπάθειες, ώστε η ανακοίνωσή τους να είναι «δεμένη από παντού», καθώς οι προσφυγές στη δικαιοσύνη θεωρούνται βέβαιες.

Και αυτό γιατί, όπως μαθαίνω, το πόρισμα που είχε καταθέσει στα τέλη Δεκεμβρίου η Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού στην ΕΕΕΠ προέβλεπε τον αποκλεισμό της Hard Rock International από τη δεύτερη και τρίτη φάση του διαγωνισμού (τεχνικές και οικονομικές προφορές), με τη διαδικασία να συνεχίζεται μόνο με την κοινοπραξία Mohegan Entertainment ΓΕΚ Τέρνα.

Μπαράζ προσφυγών

Όπως που λένε, εφόσον όλα αυτά επιβεβαιωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στα δικαστήρια, κάτι που η πλευρά της Hard Rock θεωρεί βέβαιο, φτάνοντας στο ΣτΕ αλλά και στα διεθνή δικαστήρια. Και αυτό γιατί, μεταξύ άλλων, επικαλούνται το νόμο που προβλέπει ότι σε περίπτωση αποβολής ενός διαγωνιζόμενου για τυπικούς λόγους, αυτός θα έπρεπε να κληθεί εκ νέου ώστε να δώσει εξηγήσεις και να κάνει τις όποιες διορθώσεις χρειάζονται.

Με άλλα λόγια, όπως μου λένε, η ιστορία έχει ακόμα μέλλον.

The Insider