Προσλήψεις- εξπρές 334 πτυχιούχων σε ΑΔΜΗΕ και ΕΛΓΑ - Αιτήσεις έως τέλος Δεκεμβρίου

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσλήψεις- εξπρές 334 πτυχιούχων σε ΑΔΜΗΕ και ΕΛΓΑ - Αιτήσεις έως τέλος Δεκεμβρίου
Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας 8 μηνών) 180 πτυχιούχων διαφόρων ειδικοτήτων,  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Αιτήσεις έως το τέλος Δεκεμβρίου δέχεται ο ΑΔΜΗΕ προκειμένου να προσλάβει εκτάκτως 180 μηχανικούς και τεχνικούς σε Μονάδες του ανά την επικράτεια, ενώ με 154 γεωπόνους και κτηνίατρους θα ενισχυθεί ο ΕΛΓΑ. Αναλυτικότερα:

180 εποχικοί στον ΑΔΜΗΕ

Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας 8 μηνών) 180 πτυχιούχων διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Έβρου, Εύβοιας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Λακωνίας και Λάρισας.

Η κατανομή των θέσεων αφορά:

  • 35 άτομα κατηγορίας ΠΕ (Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Τοπογράφοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Αναλυτές-Προγραμματιστές, Πτυχιούχοι Διοικητικού-Οικονομικού, Πτυχιούχοι Πληροφορικής),
  • 38 άτομα κατηγορίας ΤΕ (Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί & Μηχανικοί Αυτοματισμού, Πτυχιούχοι Μηχανικοί Πληροφορικής, Πτυχιούχοι Τοπογράφοι Μηχανικοί, Υγειονομικοί Επισκέπτες Υγείας, Πτυχιούχοι Διοικητικού-Οικονομικού) και
  • 107 άτομα κατηγορίας ΔΕ (Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων, Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών, Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού, Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού, Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων, Τεχνικοί Δομικών Έργων, Χειριστές Η/Υ, Μετακινητές Βαρών, Οδηγοί, Διοικητικοοικονομικοί Επιμηλητές, Σχεδιαστές).

Οι υποψήφιοι της ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών, ενώ οι υποψήφιοι των λοιπών ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις από 15 έως και τις 28 Δεκεμβρίου 2020, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., στην διεύθυνση: ΑΔΜΗΕ Α.Ε./ΔΑΔΥ, Λ. Κωνσταντινουπόλεως 1 & Κηφισού, Τ.Κ.12132, Αθήνα, υπόψη κας Μπλάνη Αικατερίνης και κας Θεολογίτη Αλεξάνδρας (τηλ. επικοινωνίας: 210-5192273, 210-5192598).

154 γεωπόνοι και κτηνίατροι στον ΕΛΓΑ

Στην πρόσληψη 154 ατόμων με 8μηνές συμβάσεις για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Διοίκησης και των Υποκαταστημάτων (ανά την επικράτεια) θα προχωρήσει ο ΕΛΓΑ.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 140 άτομα στην ειδικότητα ΠΕ Γεωπόνων και 10 στην ειδικότητα ΠΕ Κτηνιάτρων σε υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ σε όλη τη χώρα, καθώς και 4 άτομα ΠΕ Γεωπόνων για τις κεντρικές υπηρεσίες του ΕΛΓΑ στην Αθήνα.

Οι προσλήψεις για την πλήρωση των θέσεων θα γίνονται τμηματικά και το προσωπικό θα παρέχει τις υπηρεσίες του στους χώρους γεωγραφικής
δικαιοδοσίας των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΕΛΓΑ, με έδρα τις έδρες των υπηρεσιών αυτών, ανάλογα με τις εκάστοτε παρουσιαζόμενες ανάγκες που εξαρτώνται από καιρικά φαινόμενα και δεν μπορούν να προσδιορισθούν εκ των προτέρων τοπικά.

Το αντικείμενο απασχόλησης των προσλαμβανομένων στην Κεντρική Διοίκηση στην Αθήνα συνίσταται στην κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Μελετών και Εφαρμογών, που αφορούν τον διοικητικό έλεγχο αιτήσεων πληρωμής επενδυτικών δαπανών των δικαιούχων παραγωγών.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται έως τις 21 Δεκεμβρίου αποκλειστικά ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Α. - Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, T.Θ. 14103 - Τ.Κ. 115 10 - ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Ν.Χασιώτη και κας Δ. Αγγελούση (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 7490476, 497, 506, 576).

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider