2.909 θέσεις μονίμων μέσω ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
2.909 θέσεις μονίμων μέσω ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
Οι αιτήσεις των υποψηφίων αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του μήνα και θα είναι ηλεκτρονικές στο www.asep.gr

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκεται η 4Κ/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 2.909 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε δήμους όλης της χώρας.

Στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προβλέπονται 369 θέσεις μονίμων κυρίως σε ιατρικές ειδικότητες, κοινωνικών λειτουργών, διοικητικών και Κοινωνιολόγων.

Στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης προβλέπονται 729 θέσεις μονίμων κυρίως διοικητικού λογιστικού, κοινωνικών λειτουργών και επισκεπτών υγείας.

Στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προβλέπονται 634 θέσεις μονίμων κυρίως βοηθών νοσηλευτών, διοικητικών, οδηγών και γραμματέων.

Στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης προβλέπονται 1.177 θέσεις μονίμων κυρίως βοηθητικού προσωπικού και οικιακών βοηθών.

Οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα λάβουν την ειδική μοριοδότηση των 17 μορίων Χ 84 μήνες για το σύνολο των θέσεων που θα προκηρυχθούν, ανεξαρτήτως αν βρίσκονται στην στήλη με ή χωρίς εμπειρία

Η εντοπιότητα δεν προτάσσεται της ειδικής εμπειρίας, όπως ακριβώς περιγράφεται και στο νόμο 4583/2018.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του μήνα, θα είναι ηλεκτρονικές στο www.asep.gr και θα διαρκέσουν 15 ημέρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider