Η ΔΕΗ καλύπτει τους πελάτες της Green στα μη διασυνδεδεμένα νησιά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΔΕΗ καλύπτει τους πελάτες της Green στα μη διασυνδεδεμένα νησιά
Η ΔΕΗ προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου για πελάτες της Green.

Τρίμηνη παροχή ρεύματος στους πελάτες της Green στα μη διασυνδεδεμένα νησιά εγγυάται η ΔΕΗ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση ενημερώνει τους καταναλωτές που εκπροσωπούνταν από τον Προμηθευτή «Greek Environmental & Energy Network A.E.» με διακριτικό τίτλο «Green A.E.», στα Ηλεκτρικά Συστήματα Κρήτης, Ρόδου, Κω-Καλύμνου, Λέσβου και Σάμου, ότι ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου διασφαλίζει χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια τους, την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο ακίνητό τους, για το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020.

Οι πελάτες που εντάσσονται στο καθεστώς Τελευταίου Καταφυγίου μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τους όρους και τη χρέωση των σχετικών υπηρεσιών, μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr, του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών 11770,ή να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε Κατάστημα της ΔΕΗ.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την 31η Μαρτίου 2020, οι καταναλωτές, θα πρέπει να επιλέξουν νέο Προμηθευτή και να υπογράψουν Σύμβαση Προμήθειας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους δραστηριοποιούμενους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (www.rae.gr) και του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider