Ώθηση στις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα δίνει ο Πρεμ Γουάτσα

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ώθηση στις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα δίνει ο Πρεμ Γουάτσα
Ο Καναδός μεγαλοεπενδυτής βρίσκεται σε επαφή με ομάδα επενδυτών από τη Βόρεια Αμερική, οι οποίοι αναμένεται να τον συνοδέψουν στην επόμενη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Να συμβάλλει στην προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα επιθυμεί ο μεγαλοεπενδυτής Πρεμ Γουάτσα που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες επίσκεψη στη χώρα μας, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του στις προοπτικές της χώρας.

Στη διάρκεια της τρέχουσας επίσκεψής του, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ενημερώθηκε εκτενώς για τις επιδόσεις της Eurolife και της Eurobank, που αποτελούν τις βασικές του επενδύσεις στην Ελλάδα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συμφωνία της Eurobank σχετικά με τη διαχείριση του χρηματοδοτικού σχεδίου για το εμβληματικό πρόγραμμα του Ελληνικού.

Στις 9:30 το πρωί, ο μεγαλομέτοχος της καναδικής Fairfax συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τους τομείς ενδιαφέροντος για επενδύσεις από το εξωτερικό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γουάτσα συναντήθηκε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, και τους επικεφαλής του ΣΕΒ και ΣΕΤΕ, κ.κ. Θεόδωρο Φέσσα και Γιάννη Ρέτσο, αντίστοιχα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και πηγές με γνώση των συζητήσεων έκαναν λόγο για «αισιοδοξία» εκ μέρους του δισεκατομμυριούχου επενδυτή για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, διερευνώντας τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς οι συνθήκες στη χώρα ομαλοποιούνται, η Ελλάδα ξαναμπαίνει στο ραντάρ των επενδυτών. Ήδη, ο Γουάτσα βρίσκεται σε επαφή με ομάδα επενδυτών από τη Βόρεια Αμερική, οι οποίοι αναμένεται να τον συνοδέψουν στην επόμενη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider