Huawei Watch GT 2 Pro: Ο καλύτερος σας σύντροφος για ένα healthy lifestyle

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Huawei Watch GT 2 Pro: Ο καλύτερος σας σύντροφος για ένα healthy lifestyle
Το smartwatch της νέας εποχής έφτασε και εντυπωσιάζει.

Τι κοινό έχουν ένας businessman που αγαπάει τα gadgets με στυλ, ένας αρχάριος του fitness που θέλει να δώσει προσοχή στη φυσική του κατάσταση και ένας αθλητικός τύπος που ψάχνει το επόμενο smartwatch του; 

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει κανείς, ένα είναι βέβαιο: Η σύγχρονη καθημερινότητα με τους έντονους ρυθμούς απαιτεί συμμάχους που θα μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε έναν πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής, φροντίζοντας παράλληλα το στυλ μας. Ένας τέτοιος σύμμαχος είναι και τα smartwatches, τα οποία πλέον αποτελούν απαραίτητο gadget στην καθημερινή μας ζωή. 

Βέβαια, οι προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλές και η επιλογή είναι δύσκολη. Ωστόσο, εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και εντοπίσαμε το απόλυτο smartwatch της εποχής, το ιδανικό εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν ένα healthy lifestyle. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Huawei Watch GT 2 Pro.

insider

Χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν

Η αλήθεια είναι πως η Huawei συνηθίζει διαχρονικά να μας εντυπωσιάζει και γι' αυτό οι απαιτήσεις μας πλέον είναι αρκετά υψηλές. Το νέο Huawei Watch GT 2 Pro ωστόσο ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο μοντέλο της σειράς έξυπνων ρολογιών της Huawei έως σήμερα, καθώς ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες που θέλει να έχει διαθέσιμες ο σύγχρονος χρήστης.

Καταρχάς διαθέτει απαράμιλλο design: AMOLED οθόνη 1.39’’, για καθαρή οπτική εμπειρία και εύκολη λειτουργία, κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και κεραμική πίσω επιφάνεια, υλικά που προσφέρουν ανθεκτικότητα τόσο στις καταπονήσεις όσο και στις ακραίες θερμοκρασίες, ενώ ταυτόχρονα παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ.

insider

Πέρα από την ελκυστική του εμφάνιση όμως, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο smartwatch να ξεχωρίζει είναι οι εξελιγμένες δυνατότητές του που το μετατρέπουν σε πραγματικό σύμμαχο της υγείας, βοηθώντας μας να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

Πιο συγκεκριμένα: 

  • Προσφέρει πάνω από 100 modes εξάσκησης, συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση.
  • Προσφέρει ημερήσιες και εβδομαδιαίες προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο βαρομετρικό μετρητή υψομέτρου.
  • Είναι εξοπλισμένο με πληθώρα εφαρμογών υγείας, όπως η βελτιωμένη τεχνολογία παρακολούθησης του ύπνου (η λειτουργία TruSleep 2.0 είναι αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων έρευνας και ανάπτυξης στα εργαστήρια της Huawei), οι συνεχείς, γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις των καρδιακών παλμών , του άγχους, αλλά και του κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

Πέραν της καταγραφής της φυσικής κατάστασης 24 ώρες το 24ωρο, το Watch GT 2 Pro διαθέτει και τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο διασκεδαστική: Το Remote Shutter που μας δίνει την δυνατότητα να τραβήξουμε φωτογραφίες μέσω του Huawei κινητού μας, τη λειτουργία Find My Phone που μας επιτρέπει να δώσουμε εντολή στο κινητό να ηχήσει ώστε να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε, τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής χρησιμοποιώντας το ρολόι ως music player, αλλά τη δυνατότητα απάντησης σε κλήσεις καθώς διαθέτει ηχείο.

insider

Όσο για τη μπαταρία του, είναι βέβαιο πως δεν θα μας προδώσει ποτέ, καθώς η διάρκεια ζωής της αγγίζει τις 2 εβδομάδες. Και να σημειώσουμε εδώ ότι το Huawei Watch GT 2 Pro είναι το πρώτο Huawei smartwatch που φορτίζεται ασύρματα, και μάλιστα ταχύτατα, καθώς σε μόλις 5 λεπτά εξασφαλίζει 10 ώρες λειτουργίας.

Εν ολίγοις, το GT2 Pro μπορεί πραγματικά να αποτελέσει τον ιδανικό σύμμαχο για ένα healthy lifestyle. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα Huawei FreeBuds Pro τα νέα ακουστικά της Huawei, αποτελούν το απόλυτο fitness combo. 

FreeBuds Pro: Εξαιρετικός ήχος και εκλεπτυσμένο design

Τα Huawei FreeBuds Pro εντυπωσιάζουν από την πρώτη κιόλας ματιά. Διαθέτουν εκλεπτυσμένο, minimal design και προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης, χαρίζοντας στυλ στον χρήστη. Το αεροδυναμικό τους σχήμα δεν είναι τυχαίο. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις και το fitness lifestyle, καθώς δεν επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες, θορύβους και παρεμβολές, ενώ ο έλεγχός τους πραγματοποιείται με απλές κινήσεις των δακτύλων (pinch ή swipe). Παράλληλα, για να διασφαλίζεται η τέλεια εφαρμογή, συνοδεύονται από τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών και με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής που διατίθεται στο Huawei AI Life app, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το μέγεθος που του ταιριάζει καλύτερα. 

insider

Παρότι η εμφάνισή τους είναι μοναδική, η πραγματική τους δύναμη βρίσκεται στην επαναστατική τεχνολογία που κρύβεται στον πυρήνα τους. Προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ήχου, ενώ είναι εξοπλισμένα με dual μικρόφωνα τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό τους, προκειμένου να αναγνωρίζουν και τον παραμικρό θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν έξυπνα τη λειτουργία noise cancellation ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρίσκεται ο χρήστης, προσφέροντας  τρεις λειτουργίες ANC:

  • General: περιβάλλον με θόρυβο: δρόμος, καφετέρια
  • Cosy: ήσυχο περιβάλλον: βιβλιοθήκη, χώρος εργασίας
  • Ultra: περιβάλλον με θόρυβο: αεροπλάνο, μετρό

Μάλιστα, είναι εξοπλισμένα και με επιπλέον smart λειτουργίες όπως το Αwareness Mode και το Voice Mode, που δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να αντιληφθεί προσωρινά τους θορύβους γύρω του, όταν για παράδειγμα διασχίζει έναν δρόμο, ή να ακούσει τον συνομιλητή του, ενώ παράλληλα φοράει τα ακουστικά. Αναφορικά με τη συνδεσιμότητά τους, είναι εξοπλισμένα με διπλή κεραία Bluetooth 360° και είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS και Windows), για ομαλό πέρασμα από συσκευή σε συσκευή.

insider

Όσο για την μπαταρία τους, η ανθεκτικότητά της είναι εντυπωσιακή: Με το ANC ενεργοποιημένο, η μπαταρία των Huawei FreeBuds Pro διαρκεί 4,5 ώρες, χωρίς να χρειάζεται φόρτιση στην θήκη των ακουστικών, ενώ με το ANC απενεργοποιημένο, η διάρκειά της φτάνει μέχρι και τις 7 ώρες.

Και το καλύτερο: Αν αποκτήσετε τα Huawei FreeBuds Pro μέχρι το τέλος του Οκτώβρη θα κάντε αυτομάτως δικό σας ένα fitness-tracking Huawei Band 4.

Huawei Month: Μεγάλες εκπτώσεις μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, μπορείτε μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις που συνεχίζονται σε περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), laptop (MateBook D 14"), tablet (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider