Ένα νέο ζευγάρι ακουστικά σχεδιάζει η Apple

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένα νέο ζευγάρι ακουστικά σχεδιάζει η Apple
Ένα ζευγάρι headphones ετοιμάζεται να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία.

Μέχρι στιγμής η Apple είναι γνωστή για τα δημοφιλή ακουστικά της, ονόματι Airpods. Ωστόσο μιας και η μόδα επιτάσσει headphones δεν αποκλείεται να μας παρουσιάσει σύντομα ένα ζευγάρι ακουστικά κεφαλής.

Σύμφωνα με τον γνωστό για τις προβλέψεις του αναλυτή Ming-Chi Kuo της TF International Securities μάλιστα τα εν λόγω headphones θα έχουν Bluetooth και θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Τα παραπάνω ωστόσο δεν είναι παρά φήμες, οι οποίες θα μπορούσαν και να μην επιβεβαιωθούν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει ότι η Apple θα μας συστήσει ένα νέο ζευγάρι ακουστικών. Παρόμοια δημοσιεύματα είχε κυκλοφορήσει και το 2018,με τον Kuo να ισχυρίζεται ότι τα ακουστικά θα ήταν τόσο βολικά όσο τα airpods της Apple αλλά με καλύτερη ποιότητα ήχου.

Παρόμοιες δημοσιεύματα για ένα νέο ζευγάρι ακουστικών της εταιρείας είχε κυκλοφορήσει και το Bloomberg. Μάλιστα είχε εξηγήσει την αναστολή της κυκλοφορίας τους λόγω τεχνικών κωλυμάτων.

Θα έχουν την επωνυμία της Apple

Αυτή τη φορά μάλιστα οι φήμες λένε ότι τα ακουστικά που σχεδιάζει ο κολοσσός του Κουπερτίνο θα μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα αυτά των Bose και Sennheiser και θα έχουν την επωνυμία της Apple κι όχι της θυγατρικής της Beats.

Αν οι εικασίες βγουν αληθινές τότε η σειρά των ακουστικών προϊόντων της εταιρείας η οποία σήμερα περιλαμβάνει το έξυπνο ηχείο HomePod και τα δημοφιλή ασύρματα ακουστικά AirPods θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο διευρύνοντας τις προοπτικές ανάπτυξής της. Να υπενθυμίσουμε άλλωστε ότι ο εν λόγω επιχειρηματικός κλάδος για την εταιρεία πηγαίνει ήδη καλά εισφέροντας στα ταμεία της 10 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 4ο τριμήνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρα από το νέο ζευγάρι headphones ο Kuo έχει αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο iPhone 4,7 ιντσών, το οποίο θα μοιάζει με το iPhone 8.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider