Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone
Διέρρευσε κατά την κυκλοφορία της 7ης δοκιμαστικής έκδοσης του iOS 13.

Μια μικρή λεπτομέρεια που ενδεχομένως αποκαλύπτει την ημερομηνία παρουσίασης των νέων μοντέλων iPhone βρέθηκε στον κώδικα της 7ης δοκιμαστικής έκδοσης του iOS 13 η οποία δόθηκε στους εγγεγραμμένους developers.

Ειδικότερα, η εικόνα που ανακαλύφθηκε, δείχνει ένα στιγμιότυπο οθόνης του iOS καθώς με ημερομηνία, Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που σύμφωνα με διεθνή μέσα η Apple έχει προγραμματίσει την ετήσια εκδήλωσή της για την παρουσίαση των νέων έξυπνων smartphones της, iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Η ημερομηνία βρέθηκε στο «HoldForRelease». Να υπενθυμίσουμε ότι αντιστοίχως πέρυσι το ίδιο στοιχείο ανέφερε την ημερομηνία12η Σεπτεμβρίου, οπότε και ήταν η περσινή εκδήλωση της εταιρείας.

apple

Αν η ημερομηνία επαληθευτεί και η Apple ακολουθήσει το σύνηθες χρονοδιάγραμμά της τότε οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν μερικές ημέρες μετά την εκδήλωση και τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στο κοινό στο τέλος του μήνα για συγκεκριμένο αριθμό χωρών.

Πώς θα είναι τα νέα iPhone

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, τα νέα μοντέλα iPhone, αναμένεται να είναι τρία, ένα με οθόνη OLED 5,8 ιντσών, ένα με οθόνη OLED 6,5 ιντσών κι ένα πιο οικονομικό μοντέλο, το οποίο θα έχει οθόνη LCD 6,1 ιντσών, δηλαδή τον διάδοχο του iPhone XS, του iPhone XS Max και του iPhone ΧR αντίστοιχα.

Εν συγκρίσει με τα περσινά μοντέλα τθα υπάρχουν μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό. Για την ακρίβεια τα μοντέλα φαίνεται πως θα είναι ακριβώς ίδια με τα iPhone προηγούμενης γενιάς, με μόνη διαφορά την οπίσθια κάμερα. Όπως όλα δείχνουν τα νέα μοντέλα θα έχουν ένα μεγαλύτερο και τετράγωνο σχεδιασμό στο πίσω μέρος της συσκευής όπου θα περιλαμβάνει τους φακούς της κάμερας, οι οποίοι για τα μοντέλα iPhone XS και iPhone XS Max, θα είναι τρεις.

Η κάμερα τριπλού φακού θα φέρει αρκετές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που θα αφορούν στη λήψη φωτογραφιών. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming – Chi Kuo το setup της νέας κάμερας των iPhones θα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο φακό 12 megapixel, έναν τηλεφακό 12 megapixel και έναν υπερευρυγώνιο φακό 12 megapixel,που θα αποτελεί και την νέα προσθήκη. Αυτή η τριπλή πίσω κάμερα θα δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερο ζουμ, για καλύτερες και πιο φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού καθώς και για καθαρότερες εικόνες γενικότερα.

Διαφορετικό θα είναι το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς το οποίο δεν θα περιλαμβάνει κάμερα τριπλού φακού αλλά διπλού (έναν υπερευρυγώνιο κι έναν τηλεφακό) σύμφωνα με το εικονικό μοντέλο που μας παρουσιάζει το Μacrumors. Ακόμα κι έτσι βέβαια ο διάδοχος του iPhone XR θα έχει ένα φακό παραπάνω από το τελευταίο οικονομικό μοντέλο της Apple, θα έχει δηλαδή παρόμοιες φωτογραφικές δυνατότητες με το σημερινό iPhone XS και iPhone XS Max.

Κατά τα λοιπά η συσκευή φαίνεται πως θα φορά τον αναβαθμισμένο και γρηγορότερο επεξεργαστή Α13, θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία ενώ μπορεί τα νέα κινητά να χρησιμοποιούνται και ως βάση ασύρματης φόρτισης για άλλα συμβατά μοντέλα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.