Διαφημίσεις από Influencers που δεν ακολουθείτε θα βλέπετε στο Instagram

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαφημίσεις από Influencers που δεν ακολουθείτε θα βλέπετε στο Instagram
Η νέα αυτή δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαφημιστικά μηνύματα από Influencers τους οποίους δεν ακολουθείτε θα αρχίσουν να εμφανίζονται πλέον στη ροή ή και στις ιστορίες του Instagram σας, μετά την αλλαγή πολιτικής της εταιρείας που επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να προωθούν διαφημιστικά μηνύματα από Influencers σε οποιονδήποτε.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αρκετοί Influencers κερδίζουν τα προς το ζην από τη δημοσίευση διαφημιστικού περιεχόμενο,ωστόσο μέχρι χθες μόνο οι ακόλουθοί τους έβλεπαν τις διαφημίσεις τους.

Με την πρόσφατη ανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου πλέον μεταξύ των αναρτήσεων των instagrammers που ακολουθείτε θα παρεμβάλεται αρκετό διαφημιστικό περιεχόμενο.

«Με τις επώνυμες διαφημίσεις περιεχομένου, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να πουν την ιστορία του προϊόντος τους μέσω των δημοφιλών μελών του δικτύου» εξηγεί η ανακοίνωση του Instagram. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα διαφημίσεων του Facebook για να έχουν πρόσβαση στα analytics για το πως πηγαίνουν οι δημοσιεύσεις τους και τι απήχηση έχουν ώστε να βελτιστοποιούν ευκολότερα τις καμπάνιες τους. Όπως και σε οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση στο Instagram, οι διαφημίσεις των Influences θα επισημαίνονται ως χορηγούμενες «Sponsored» στην κορυφή της ανάρτησης και θα περιλαμβάνουν το μήνυμα «Paid partnership with» και την αντίστοιχη εταιρεία» αναφέρει ανακοίνωση του Instagram.

Η νέα αυτή δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες για την ροή ενώ για τις ιστορίες Instagram τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider