Μέσα στο καλοκαίρι μπαίνει το Πλαίσιο στις λευκές συσκευές

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μέσα στο καλοκαίρι μπαίνει το Πλαίσιο στις λευκές συσκευές
Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αρχικά από 4-5 καταστήματα.

Την από καιρό φημολογία για την είσοδο του Πλαισίου στις λευκές συσκευές επιβεβαίωσαν χθες κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, χωρίς ωστόσο να δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Τα νέα σχέδια της εταιρείας θα τεθούν σε εφαρμογή «σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος. Ωστόσο σύμφωνα και με παλαιότερες πληροφορίες η είσοδος του Πλαισίου στις λευκές συσκευές αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του νέου κέντρου διανομής, το οποίο θα υποστηρίξει τη συγκεκριμένη επέκταση. Βέβαια οι λευκές συσκευές δεν θα είναι διαθέσιμες στο σύνολο των καταστημάτων της αλυσίδας, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αρχικά από 4-5 καταστήματα που μπορούν να υποστηρίξουν, λόγω μεγέθους, τη συγκεκριμένη επέκταση, μεταξύ των οποίων το νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, το κατάστημα του Mall κι ίσως κι ένα νέο κατάστημα που ετοιμάζει η εταιρεία.

Πέρα από τα νέα για τις λευκές συσκευές, κατά την χθεσινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Γεράρδος ξεκαθάρισε την πρόθεση της εισηγμένης να συνεχίσει την επιθετική στρατηγική της υλοποιώντας φέτος ένα πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Το νέο επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την δημιουργία ενός νέου τρόπου πληρωμής «μήνα-μήνα», ώστε να γίνονται και δόσεις σε πελάτες που δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, την δημιουργία νέας ταυτότητας κατάστηματος στο «Mall» της Αθήνας, όπου θα μπορεί να συμπεριλάβει και τις λευκές συσκευές, την ψηφιακή αναβάθμιση της πλατφόρμας πωλήσεων καθώς και το λανσάρισμα νέων κατηγοριών προϊόντων τύπου life style.

Παράλληλα η διοίκηση της εταιρείας ανέφερε την διεύρυνση μεριδίων αγοράς κατά την προηγούμενη χρονιά και καθόρισε την διανομή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ ανά μετοχή αλλά και την δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών για την επόμενη διετία έως ποσοστού 10% και σε εύρος τιμών από 2,5 έως 7 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider