Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 11 ακυκλοφόρητα μοντέλα iPhone καταχώρησε η Apple στη Ευρασιατική βάση δεδομένων την εβδομάδα που μας πέρασε, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η ινδική ιστοσελίδα MySmartPrice. 

Ειδικότερα τα μοντέλα που ενέγραψε στη βάση δεδομένων αναφέρονται ως A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221 και A2223. Ωστόσο οι βασικοί τύποι των μοντέλων εκτιμάται ότι θα είναι τρεις αλλά όπως κάθε φορά θα έρθουν με παραλλαγές στην μνήμη και την χωρητικότητα τους, γι'αυτό και οι καταχωρήσεις είναι 11. 

Οι συγκεκριμένες εγγραφές είναι απαραίτητες εάν η εταιρεία θέλει να πουλήσει συσκευές σε χώρες όπως η Αρμενία, η Λευκορωσία, το Καζακστάν, η Κιργιζία (Κιργιστάν) και η Ρωσία.

iphone 2019

Σύμφωνα με διεθνή μέσα τα εν λόγω μοντέλα ίσως αντιπροσωπεύουν την ανανεωμένη σειρά iPhone της Apple που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο του 2019.

Όπως μαρτυρούν οι μέχρι στιγμής φήμες οι διάδοχοι του iPhone XS, του iPhone XS Max και του iPhone XR θα είναι και πάλι iPhones με οθόνη OLED 5,8 και 6,5 ιντσών καθώς και ένα μοντέλο με οθόνη LCD 6,1 ιντσών. 

Οι διάδοχοι του XS και του XS Max θα διαθέτουν κάμερα τριπλού φακού ενώ το iPhone με την LCD οθόνη θα έχει μια κάμερα διπλού φακού. 

Κατά τα λοιπά η ανανεωμένη σειρά των iPhone αναμένεται να μοιάζει κατά πολύ με την προηγούμενη με την μόνη διαφορά ότι στα δύο ακριβότερα μοντέλα στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει ένα γυαλί που θα δίνει λίγο διαφορετική αίσθηση. Όσο για το οικονομικότερο μοντέλο, το οποίο από πέρυσι μας συνήθισε σε πολλά κι έντονα χρώματα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και σε μωβ της λεβάντας ή και σε πράσινη απόχρωση. 

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ονομασία των μοντέλων , ωστόσο τα iPhone XI ή iPhone 11 είναι πιθανοί υποψήφιοι για το iPhone XS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταχωρίσεις που έχουν γίνει στην Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή δείχνουν ότι όλες οι νέες συσκευές θα έρθουν με λειτουργικό iOS 12, αν και μια δοκιμαστική έκδοση του iOS 13 θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταχωρήσεις στην Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή έδωσαν πολλές φορές ενδείξεις για τις κινήσεις της Apple, όπως για την κυκλοφορία των πολλαπλών iPad, του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus, του Apple Watch Series 2 και της σειράς 4, AirPods, του MacBook Pro 2018 με Touch Bar και πολλών άλλων συσκευών.