Τη δέσμευσή της απέναντι στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού διατηρεί, κατά τις πληροφορίες, η Mohegan Gaming & Entertainment, λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη δήλωση του προέδρου και CEO της εταιρείας, Mario Kontomerkos.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει την οικονομική ισχύ και δυνατότητα να υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Τα έργα

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Las Vegas project (πρώην Hard Rock), το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2021, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Ταυτόχρονα, το Inspire project στη Νότιο Κορέα είναι στη 1η φάση ανάπτυξης (ύψους 1,3 δισ. δολαρίων από το συνολικό προϋπολογισμό των 5 δισ. δολαρίων) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει την 1η Ιουνίου.