Μπόνους συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ δίνει στους εργαζόμενους της η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. «ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «εν μέσω της εξαιρετικά δύσκολης παρούσας συγκυρίας, οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής της  Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.  (στα εργοστάσια παραγωγής, τις αποθήκες, τη διανομή και τις πωλήσεις) έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και έφεραν εις πέρας αδιαλείπτως και με επιτυχία την αποστολή της εταιρείας μας να παράγει και να διαθέτει ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα»

Παράλληλα η εταιρεία ανακοινώνει στοχευμένες υποστηρικτικές ενέργειες στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας.

Αναλυτικά για την Υγεία, επισημαίνεται πως, η πανδημία του COVID-19 έχει αναδείξει την ανάγκη διαθεσιμότητας αναπνευστήρων στις ΜΕΘ της χώρας. Η εταιρεία εξασφάλισε την προμήθεια 12 άμεσα παραδοτέων αναπνευστήρων, τους οποίους θέτει στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας. Το Υπουργείο θα επιλέξει, αναλόγως των αναγκών, σε ποια νοσοκομεία της χώρας θα χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, η εταιρεία προχώρησε στην προμήθεια συστήματος υπερηχοτομογραφίας καθώς και φορητού ακτινολογικού συστήματος που θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Όσον αφορά στον τομέα της Παιδείας, στο πλαίσιο της υποστήριξης του προγράμματος «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» του Υπουργείου Παιδείας,η εταιρεία προχωρά μέσω του Junior Achievement Greece σε χρηματική δωρεά ώστε να αποκτηθούν 455 φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα διατίθενται σε μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στα απαιτούμενα τεχνολογικά μέσα για τη συμμετοχή τους στη διδασκαλία μέσω διαδικτύου.