Delivery και στα κρεοπωλεία λόγω κορονοϊού

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Delivery και στα κρεοπωλεία λόγω κορονοϊού
Το τελευταίο τριήμερο, όπως λέει στον insider.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, οι καταναλωτές έκαναν αγορές που αντιστοιχούν στις πωλήσεις ενός ολόκληρου μήνα.

Όλο και περισσότερα κρεοπωλεία εφαρμόζουν τις τελευταίες ημέρες υπηρεσία delivery στα καταστήματά τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης τους κορονοϊού.

Όπως λέει στο insider.gr o Σταύρος Πέρρος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, αρκετά μεγάλα κρεοπωλεία, διέθεταν ήδη υπηρεσία παράδοσης κατ' οίκον. Το τελευταίο τριήμερο ωστόσο πολλοί καταστηματάρχες και σε μικρότερα κρεοπωλεία αποφάσισαν να ξεκινήσουν delivery για τους πελάτες τους αλλά και για τις ευπαθείς ομάδες που αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Τι ψώνισαν οι καταναλωτές

Το τελευταίο τριήμερο, σύμφωνα με τον κ. Πέρρο, οι καταναλωτές πήγαν στα κρεοπωλεία όλης της χώρας και έκαναν αγορές που αντιστοιχούν στις πωλήσεις ενός ολόκληρου μήνα.

Η αυξημένη ζήτηση, όπως λέει ο πρόεδρος των Κρεοπωλών, έχει οδηγήσει και σε μία μικρή αύξηση των τιμών σε συγκεκριμένα προϊόντα. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, οι κρεοπώλες περιμένουν μείωση της κίνησης στα καταστήματά τους αφού οι καταναλωτές έχουν αγοράσει μεγάλες ποσότητες για να καλύψουν τις ανάγκες τους για αρκετό καιρό.

Όσον αφορά στις επιλογές τους, όπως λέει ο κ. Πέρρος, οι περισσότεροι ψώνισαν κοτόπουλο και μοσχάρι.

«Αρκετοί διάλεξαν κρέας που τους προσφέρει περισσότερες επιλογές ως προς τα φαγητά που θα μαγειρέψουν το επόμενο διάστημα» σημείωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider