Οι βρετανικές παμπ προσφέρουν «πακέτα τηλεργασίας» με γραφείο και... μπύρα (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι βρετανικές παμπ προσφέρουν «πακέτα τηλεργασίας» με γραφείο και... μπύρα (pic)
Οι παραδοσιακές παμπ του Λονδίνου μετατρέπονται σε «γραφεία» για όσους βαρέθηκαν την τηλεργασία από το σπίτι.

Περισσότερες από 12 βρετανικές παμπ βρήκαν «λύση» στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, μετατρέποντας τους χώρους τους σε «γραφεία» για ανθρώπους που εργάζονται σε καθεστώς τηλεργασίας. 

Οι «παμπ - γραφεία» διαφημίζουν τις νέες τους υπηρεσίες μέσω των κοινωνικών δικτύων με «πακέτα» που περιλαμβάνουν ένα τραπέζι - γραφείο, σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ μαζί με φαγητό και καφέ ή τσάι! Βέβαια, αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να απαραγγείλει μπύρα ή οτιδήποτε άλλο, εκτός της τιμής της προσφοράς. 

«Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα επιτρέψει στον κόσμο να βγει με ασφάλεια από τα σπίτια τους και να μην «τρελαθούν» κοιτάζοντας τους ίδιους 4 τοίχους του σπιτιού τους», δήλωσε σχετικά η Τζένη Χάτσινσον, μάνατζερ της παμπ The Culcheth Arms, σε ρεπορτάζ του Business Insider.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το «πακέτο - τηλεργασίας» από την παμπ κοστίζει 12 λίρες, ενώ διαβεβαιώνει πως σε κάθε περίπτωση τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όμως διεξοδικό καθάρισμα των επιφανειών, αποστάσεις και μάσκες. 

insider

 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider