Οι τρεις μετοχές που έχουν καταγράψει ράλι άνω του 1.000% σε πέντε μήνες

χρηματιστήριο

Για μερικές επιχειρήσεις, η ολική «επαναφορά» των δραστηριοτήτων τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί διεθνώς, έχουν οδηγήσει σε ένα «ξέφρενο» ράλι των μετοχών τους.

Κανείς δεν θα ξεχάσει τον Μάρτιο του 2020, όταν το ξέσπασμα της πανδημίας διεθνώς δημιούργησε μια πρωτοφανή κατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο πλανήτης τέθηκε σε καραντίνα, ο χρόνος σταμάτησε, οι οικονομίες πάγωσαν και οι διεθνείς αγορές επιδόθηκαν σε ένα βίαιο sell off, ανήμπορες να αντιληφθούν τα όσα πρωτοφανή συνέβαιναν γύρω τους…

Μπορεί η αβεβαιότητα για την πανδημία να στοιχειώνει ακόμη τον πλανήτη, ωστόσο πολλές οικονομίες κι αγορές έχουν ήδη ανακάμψει από τον «μαύρο» Μάρτιο.

Για μερικές επιχειρήσεις, η ολική «επαναφορά» των δραστηριοτήτων τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί διεθνώς, έχουν οδηγήσει σε ένα «ξέφρενο» ράλι των μετοχών τους. Το πρωτοφανές αυτό ράλι αποδεικνύεται, μάλιστα, πολύ ισχυρότερο από την άνοδο των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών.

Να σημειωθεί εδώ ότι από τα χαμηλά της 23ης Μαρτίου, ο δείκτης βαρόμετρο της Wall Street, S&P 500, έχει καταγράψει άλμα  52%, ενώ ράλι 65% μετρά ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq.

Το Business Insider παρουσιάζει τις μετοχές τριών εταιρειών που έχουν καταγράψει ράλι… άνω του 1.000% από τα χαμηλά του Μαρτίου.

 

Wayfair

Wayfair

Οι μετοχές της Wayfair έχουν καταγράψει ράλι… 1.056% από τα χαμηλά της 23ης Μαρτίου 2020. Τότε, διαπραγματεύονταν μόλις στα 26,25 δολάρια.

Οι μετοχές της εταιρείας μετρούν κέρδη… 235% από τις αρχές του 2020.

Novavax

Novavax

Οι μετοχές της εταιρείας βιοτεχνολογίας Novavax έχουν καταγράψει ράλι… 1.788% από τα χαμηλά της 23ης Μαρτίου 2020. Τότε, διαπραγματεύονταν μόλις στα 10,03 δολάρια.

Οι μετοχές της εταιρείας μετρούν κέρδη… 4.658% από τις αρχές του 2020.

Overstock

Overstock

Οι μετοχές της εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου Overstock έχουν καταγράψει ράλι… 2.354% από τα χαμηλά της 23ης Μαρτίου 2020. Τότε, διαπραγματεύονταν μόλις στα 3,79 δολάρια.

Οι μετοχές της εταιρείας μετρούν κέρδη… 1.218% από τις αρχές του 2020. 

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ