Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες για να δουλέψεις το 2020

HubSpot

Οι εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου κυριαρχούν στη λίστα με τις καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς το 2020.

Οι καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς μέσα στο 2020 δεν περιλαμβάνουν τους συνήθεις υπόπτους. Μεγάλες εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου, όπως η Google και το Facebook, δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη πεντάδα με τους καλύτερους εργασιακούς χώρους του κόσμου.

Βέβαια, ακόμα και χωρίς τα ηχηρά ονόματα, ο χώρος της τεχνολογίας κυριαρχεί στη λίστα, σύμφωνα με το Bloomberg. 

Δείτε ποιες είναι οι 5 κορυφαίες εταιρείες για να δουλέψει κανείς, με βάση τις αξιολογήσεις των εργαζομένων τους. 

Sammons Finan Group

Sammons Finan Group

Σύμφωνα με το Bloomberg και την κατάταξη της Glassdoor, η Sammons Financial Group Member Companies (SFG) είναι η 5η καλύτερη εταιρεία του κόσμου για να εργαστεί κανείς το 2020. Ενώ βρίσκεται και ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρείες ασφάλισης υγείας του κόσμου.

In-N-Out Burger

In-N-Out Burger

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες αλυσίδες γρήγορου φαγητού και 4η στην κατάταξη των καλύτερων εταιρειών για να εργαστεί κανείς το 2020. 

DocuSign

DocuSign

Η DocuSign είναι μία αμερικανική εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποία επιτρέπει σε εταιρείες και οργανισμούς να διαχειριστούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους. 

Bain & Co

Bain & Co

Η Bain & Company είναι μία αμερικανική εταιρεία διαχείρισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα τη Βοστώνη. Η εταιρική της κουλτούρα έχει «βραβευτεί» από την Glassdoor ήδη τρεις φορές και συγκεκριμένα το 2012, το 2014, το 2017.

HubSpot

HubSpot

Η HubSpot ασχολείται με τον προγραμματισμό και την κυκλοφορία προϊόντων λογισμικού που λειτουργούν σαν εργαλεία στο marketing και τις πωλήσεις.

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ