Σε συνεργασία με τη Mastercard προχωρά η βρετανική fintech Revolut, προκειμένου να επιταχύνει την επέκτασή της στην αμερικανική αγορά – και μάλιστα πριν τα τέλη του έτους.

Η συμφωνία προβλέπει πως όλες οι χρεωστικές κάρτες της Revolut που θα εκδίδονται στις ΗΠΑ, θα φέρουν την υπογραφή της Mastercard.

«Θα αξιοποιήσουμε κάθε νέα τεχνολογία της Mastercard, ακόμη και την πλατφόρμα που ενισχύει τις απευθείας συναλλαγές από τη μία κάρτα στην άλλη», εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Revolut, Nik Storonsky. «Όταν επιχειρήσαμε την είσοδό μας στην αμερικανική αγορά πριν από δύο χρόνια, η Mastercard ήταν η πρώτη μας προσέγγιση. Έχει απίστευτες υποδομές και χρησιμοποιεί απίστευτη τεχνολογία», δηλώνει ο Storonsky, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο CNBC.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Revolut κατέληξε σε συμφωνία με τη Visa, το μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Mastercard. Σκοπός του εν λόγω deal είναι η Revolut να προχωρήσει σε προσλήψεις περίπου 3.500 ατόμων μέχρι το 2020, με στόχο να επιταχύνει την επέκτασή της στις διεθνείς αγορές.

«Εργαζόμαστε για να επιταχύνουμε την εδραίωση της Revolut στην αμερικανική αγορά», δηλώνει η Sue Kelsey, αντιπρόεδρος της Mastercard.