Ford Fiesta Active: Η crossover πλευρά της πόλης!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ford Fiesta Active: Η crossover πλευρά της πόλης!

Η Ford συνεχίζει το δυναμικό λανσάρισμα του νέου Ford Fiesta που άρχισε πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Μετά τις «αρχικές» εκδόσεις Business και Titanium τις οποίες πρώτη στην Ευρώπη υποδέχθηκε η χώρα μας, ακολούθησε το λανσάρισμα των σπορτίφ εκδόσεων ST-Line, καθώς και των πολυτελών Vignale στην αρχή του χρόνου. Πλέον έφτασε η ώρα για τη διάθεση της νέας crossover έκδοσης με την ονομασία Active, η οποία βρίσκεται σε όλες τις εκθέσεις Ford στην Ελλάδα.

Το νέο Fiesta Active αποτελεί το πρώτο από μια νέα σειρά εκδόσεων με crossover χαρακτηριστικά που θα παρουσιαστούν από τη Ford τα επόμενα χρόνια. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV, όπως το νέο Ford EcoSport που παρουσιάστηκε πρόσφατα, με τη δυναμική συμπεριφορά των υπόλοιπων εκδόσεων Fiesta. Διαθέτει ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, στοιχείο που επιτρέπει την κίνηση εκτός δρόμου με περισσότερη ευκολία και άνεση. Φυσικά, ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία, που κάνουν το νέο Ford Fiesta να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αλλά και μοναδικά επιπλέον χαρακτηριστικά που ενισχύουν περαιτέρω τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου, όπως:

-Ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση με body kit προστασίας αμαξώματος, νέα εξωτερικά χρώματα, ράγες οροφής και μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου

-Ιδιαίτερη εμφάνιση εσωτερικού με νέους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων σε καθίσματα και ταπετσαρίες

-Ψηλότερη θέση οδήγησης και ύψος αμαξώματος

-Ειδική ρύθμιση ανάρτησης και εμπρός αποσβεστήρες με υδραυλικούς αναστολείς (HydraulicReboundStop) για ακόμη περισσότερη άνεση κατά την κίνηση εκτός δρόμου

-Ενισχυμένα ψαλίδια εμπρός

-Πλήρως απενεργοποιούμενο ESP με 3 επιλέξιμα προφίλ ρύθμισης (Normal/Eco/Slippery)

Οι νέες εκδόσεις Fiesta Active διατίθενται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού με τους γνωστούς πολυβραβευμένους κινητήρες βενζίνης EcoBoost απόδοσης 100,125 και 140 ίππων, ή με τους αποδοτικούς κινητήρες Diesel απόδοσης 85 και 120 ίππων. Στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των εκδόσεων περιλαμβάνονται τεχνολογίες ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού, όπως η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (LKA), η προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας (LDW), το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (ASLD), η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα (HSA) και το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESC).

Να σημειωθεί ότι, με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, τιμές που αρχίζουν από τα 17.244 ευρώ και τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Credit που σας προσφέρουν χαμηλό επιτόκιο από 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%), ελάχιστη προκαταβολή από 3.449 ευρώ και έως 60 μήνες αποπληρωμής, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε το νέο Fiesta Active. Παράλληλα, μέσω του προωθητικού προγράμματος «Ford Blue Days» το οποίο ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, μπορείτε να αποκτήσετε το Fiesta Active της αρεσκείας σας με μοναδικά οφέλη, προνομιακό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) και έως 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider