Τεκίλα... Tesla με κόστος 250 δολάρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεκίλα... Tesla με κόστος 250 δολάρια
Ξεκίνησε σαν αστείο, αλλά έγινε πράξη. Η Tesla προχώρησε στην παραγωγή premium τεκίλα με το όνομά της, αλλά πωλείται μόνο στις ΗΠΑ.

Αν έχετε συγγενή ή φίλο στην Αμερική και 250 δολάρια διαθέσιμα, η αγορά μιας φιάλης τεκίλα Tesla ίσως αποδειχτεί μια καλή επένδυση για το μέλλον. Ακόμα όμως και αν η εν λόγω εντυπωσιακή φιάλη σε σχήμα κεραυνού δεν γίνει ποτέ collectors item, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα απόσταγμα κορυφαίας ποιότητας.

Από πλάκα, όχι της πλάκας

Ένα αστείο που ξεκίνησε το 2018, έμελλε να γίνει η τεκίλα Tesla δύο χρόνια αργότερα. Σε μια από τις δεκάδες αναφορές για πτώχευση της Tesla στα social media κατά την περίοδο εκείνη, η σκωπτική απάντηση της μάρκας ήταν ότι ο διευθύνων σύμβουλος Έλον Μασκ εθεάθη χωρίς δολάριο στην τσέπη, να πνίγει τον πόνο του σε ένα μπουκάλι «Teslaquila».

Η ιδέα της «Teslaquila» άρεσε τόσο στους εκατομμύρια ακολούθους της Tesla στο twiter όσο και στον Μασκ, που είναι άλλωστε γνωστός για τις ανατρεπτικές επιχειρηματικές του ιδέες. Έτσι, σκέφτηκε να παράξει μια τεκίλα με το όνομα αυτό, η οποία μάλιστα θα είναι πιστοποιημένη ως προϊόν ορθών γεωργικών πρακτικών.

insider

Ωστόσο, επειδή η τεκίλα είναι προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, ο Έλον Μασκ δεν μπόρεσε να κατοχυρώσει το όνομα «Teslaquila» για ένα απόσταγμα που θα είναι τεκίλα. Έτσι έκανε μια έκπτωση στο όνομα, αλλά καμία στην ποιότητα.

Σύμφωνα με την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία και πλέον ποτοποιία, η τεκίλα Tesla είναι ένα απόσταγμα από 100% φυτά αγαύης, τα οποία προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες των πιστοποιημένων περιοχών στο Μεξικό. Πρόκειται για μια τεκίλα κορυφαίας ποιότητας, η οποία παλαιώνει για 15 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.

Τα αρώματα της εξαιρετικής αυτής τεκίλα περιλαμβάνουν αποξηραμένα φρούτα, βανίλια και ως επίγευση στοιχεία πιπεράτης κανέλας. Προτείνεται να καταναλώνεται σκέτη, χωρίς πάγο.

Η παραγωγή της Tesla τεκίλα είναι περιορισμένη και η αγορά της μπορεί να γίνει online, από το site της μάρκας και μόνο από τις ΗΠΑ. Στην υγεία της Tesla, λοιπόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider