Kymco Test Ride It με έπαθλο ένα scooter

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Kymco Test Ride It με έπαθλο ένα scooter
Η Kymco προσφέρει σε όλες και όλους τη δυνατότητα να οδηγήσουν και να αξιολογήσουν τα μοντέλα της, με δώρο ένα People S 125i ABS.

Η οδήγηση ενός scooter εξασφαλίζει την απόλυτη λύση γρήγορης, οικονομικής και πρακτικής αστικής μετακίνησης, ενώ στη γκάμα της Kymco υπάρχουν ακόμα και μοντέλα μεγάλου τουρισμού, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Τα scooter της Kymco συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία, επιδόσεις, υψηλή ποιότητα κατασκευής και προηγμένη συνδεσιμότητα μέσω του συστήματος πολυμέσων Noodoe και εξασφαλίζουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που αξίζει να γνωρίσει κανείς.

Με αυτό το δεδομένο, η εταιρεία δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν Test Ride για το μοντέλο της επιλογής τους, να γράψουν τις εντυπώσεις τους και παράλληλα να συμμετάσχουν στην κλήρωση ενός scooter People S 125!

insider

Με ένα κλικ, μπορείτε να:

  • Δείτε τα μοντέλα που διατίθενται για δοκιμή

  • Διαβάσετε αξιολογήσεις άλλων χρηστών που έχουν δοκιμάσει το μοντέλο της επιλογής τους

  • Μάθετε πληροφορίες για το μεγάλο δώρο

Όλοι όσοι επιθυμούν να οδηγήσουν ένα ή/και περισσότερα μοντέλα της Kymco, μπορούν από την πλατφόρμα αυτή, με μερικά απλά βήματα να κλείσουν το Test Ride της επιλογής τους:

  • Επιλέγουν το μοντέλο που επιθυμούν

  • Επιλέγουν ένα από τα καταστήματα που είναι διαθέσιμο

  • Συμπληρώνουν τη φόρμα με τα στοιχεία τους και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί

  • Το κατάστημα ενημερώνεται για το αίτημα και επικοινωνεί με κάθε ενδιαφερόμενο για την οριστικοποίηση και καθορισμό της ώρας του Test Ride It

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό χρειάζεται να γίνει μια αξιολόγηση, βαθμολόγηση και περιγραφή της οδηγικής εμπειρίας. Η αξιολόγησή, που θα αναρτάται στην πλατφόρμα και θα είναι διαθέσιμη και σε άλλους χρήστες, αποτελείται από:

  • Βαθμολογία σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες, όπως οδική συμπεριφορά, κινητήρας/επιδόσεις, φρένα, άνεση, σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής

  • Ελεύθερο κείμενο, όπου ο κάθε συμμετέχων θα περιγράφει την εμπειρία του και θα τη μοιράζεται όπως τη βίωσε. Θα αποτυπώνει πιο αναλυτικά την κριτική του, αυθόρμητα και όπως θα την έλεγε στους φίλους του ή σε ένα φόρουμ.

Φωτογραφίες ή/και video θα αναρτώνται στην πλατφόρμα, πιστοποιώντας ότι οι αξιολογήσεις είναι πραγματικές, γεγονός που διασφαλίζει και την επιτυχία του εγχειρήματος.

Το μεγάλο δώρο

insider

Θέλοντας να ενισχύσει τη συμμετοχή του κοινού, η αντιπροσωπεία Moto Trend SA θα προσφέρει σε ένα μεγάλο τυχερό μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, ένα scooter People S 125i ABS. Δικαίωμα στην κλήρωση έχει όποιος καταναλωτής ολοκληρώσει ένα Test Ride και γράψει τη δική του αξιολόγηση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της 1ης περιόδου, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2021.

 

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider