Το νέο Kymco MXU 700i EX EPS δεν γνωρίζει όρια (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το νέο Kymco MXU 700i EX EPS δεν γνωρίζει όρια (pics)
Ανανεωμένο και με μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού για το 2020, το Kymco MXU 700i EX EPS συνεχίζει να προσφέρει λύσεις δουλειάς και διασκέδασης εκεί που τα άλλα οχήματα σταματούν.

Η Kymco διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ATV (All Terrain Vehicle), με κορωνίδα το MXU 700i EX EPS. Για το 2020, το κορυφαίο μοντέλο αποκτά ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση, με τους νέους διπλούς προβολείς να προϊδεάζουν για κάτι πιο “άγριο”, δημιουργώντας ένα σύνολο ακόμα πιο μοντέρνο, ακόμα πιο εντυπωσιακό.

insider

Στο βασικό του εξοπλισμό το νέο MXU 700i διαθέτει κοτσαδόρο και “εργάτη” 1360 κιλών, στοιχεία απαραίτητα για να αντεπεξέλθει σε κάθε συνθήκη, είτε στη διασκέδαση είτε στη δουλειά. Ο πήχης έχει ανέβει ακόμα πιο ψηλά και ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να παραμείνει το απόλυτο εργαλείο στον κόσμο των οχημάτων παντός εδάφους.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό

Το νέο MXU 700i είναι εξοπλισμένο με EPS (Electric Power Steering) στο σύστημα διεύθυνσης. To EPS είναι μια ηλεκτρονική μονάδα, η οποία ελέγχει τη δύναμη που αναπτύσσεται στο μηχανικό σύστημα διεύθυνσης. Μέσω ενός αισθητήρα, που αντιλαμβάνεται και υπολογίζει τα εκάστοτε δεδομένα, φροντίζει να παρέχει την απαιτούμενη υποβοήθηση και σε ταχύτητες έως 50Km/h. Σε κακοτράχαλους δρόμους και σε σκληρή εκτός δρόμου χρήση, η συνεισφορά του στην εύκολη οδήγηση με απόλυτο έλεγχο είναι είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

insider

Συνολικά, το MXU 700i ΕPS είναι ένα επιβλητικό ATV που στοχεύει στο κοινό που θέλει να αποκτήσει ένα όχημα παντός εδάφους με κορυφαίες επιδόσεις, αντοχή και αξιοπιστία. Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει -κατ’ επιλογή- κίνηση 4x4 ή 4x2, παράλληλα με την ύπαρξη όπισθεν και τη δυνατότητα επιλογής μετάδοσης Hi-Lo (μακριές/κοντές σχέσεις), με το μπροστινό διαφορικό να κλειδώνει ηλεκτρονικά. Oι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς, με την αντιστρεπτική δοκό να επιτρέπει τη «στενή» επαφή των τροχών με το έδαφος κάτω από κάθε συνθήκη. Με το 17λιτρο δοχείο καυσίµου και τις πολλαπλών χρήσεων σχάρες φόρτωσης αποτελεί ένα µοναδικό όχημα δουλειάς και διασκέδασης, έτοιμο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. 

insider

Η τιμή του είναι στα 11.550€ και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Η απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε την ιστοσελίδα της Kymco. 

insider

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Kymco MXU 700i ΕΧ ΕPS

  • Επιλογή κίνησης 4×4 ή 4×2 µε κλείδωµα
  • Αργή ή γρήγορη μετάδοση
  • Τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση
  • Δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς
  • Προβολείς αλογόνου
  • Όπισθεν
  • Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων
  • Σχάρες εμπρός – πίσω
  • Ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς με τριγωνικά ψαλίδια τύπου A
  • Δύο διαφορικά
  • Ζάντες αλουμινίου
  • Εργάτης 1360 κιλών
Το νέο Kymco MXU 700i EX EPS δεν γνωρίζει όρια (pics)
Το νέο Kymco MXU 700i EX EPS δεν γνωρίζει όρια (pics)
Το νέο Kymco MXU 700i EX EPS δεν γνωρίζει όρια (pics)
Το νέο Kymco MXU 700i EX EPS δεν γνωρίζει όρια (pics)
Το νέο Kymco MXU 700i EX EPS δεν γνωρίζει όρια (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider