Online αγορά αυτοκινήτου Mycarnow από την Kosmocar (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Online αγορά αυτοκινήτου Mycarnow από την Kosmocar (pics)
Με την υπηρεσία Mycarnow από την Kosmocar μπορείτε να αγοράσετε Audi, Volkswagen και Skoda από υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο.

Η Kosmocar, αντιπροσωπεία μεταξύ άλλων των μαρκών Audi, Volkswagen και Skoda στην ελληνική αγορά, δημιούργησε την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία Mycarnow@Kosmocar. Από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet, μπορεί πλέον ο υποψήφιος αγοραστής Audi, Volkswagen και Skoda, να αγοράσει μέσα σε λίγα λεπτά ένα από τα δεκάδες ετοιμοπαράδοτα μοντέλα των τριών κατασκευαστών, κερδίζοντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις σημαντικά οικονομικά οφέλη.

insider

Το Mycarnow@Kosmocar είναι μια ψηφιακή υπηρεσία κράτησης και αγοράς αυτοκινήτου, που αναπτύχθηκε από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών online πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει μία σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς στον υποψήφιο πελάτη των Volkswagen, Audi, Skoda.

Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς προϊόντων, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένος έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Τα οφέλη της νέας υπηρεσίας

Πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα της αμεσότητας, της ανέπαφης συναλλαγής και της δυνατότητας εύρεσης αυτοκινήτου 24/7, ο υποψήφιος πελάτης μέσα από το Mycarnow@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση.

insider

Η τελευταία προβλέπει τη δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Πρόκειται για τους ίδιους προνομιακούς όρους που ισχύουν

άμεσα και για τους επόμενους δύο μήνες και για όσους υποψήφιους πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Πως λειτουργεί

Μέσω των επίσημων site των Audi, Volkswagen και Skoda, ή απευθείας στα link mycarnow.kosmocar.gr/vw, mycarnow.kosmocar.gr/audi και στο mycarnow.kosmocar.gr/skoda μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει πρόσβαση στη νέα υπηρεσία.

insider

Εκεί παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή, όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον εξουσιοδοτημένο έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου.

Το Mycarnow@Kosmocar δεν είναι ένας απλός διαμορφωτής ή μια υπηρεσία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή αγοράς αυτοκινήτου όπως αρκετές άλλες. Στην υπηρεσία της Kosmocar ο ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, ενώ μπορεί να κάνει άμεση κράτηση και να «κλείσει» το αυτοκίνητο που επιθυμεί από την ασφάλεια του δικού του χώρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider