Τα μυστικά του «Beast» - Αυτή είναι η εντυπωσιακή λιμουζίνα του Ντόναλντ Τραμπ

Beast

Το εντυπωσιακό «Beast» του Ντόναλντ Τραμπ κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση.

Για τους ηγέτες των κρατών, οι λιμουζίνες με τις οποίες μετακινούνται αποτελούν εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο τόσο σε επίπεδο κύρους, όσο και σε επίπεδο ασφάλειας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ταξιδεύει με την Bentley της, ενώ ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας προτιμά ένα Toyota Century.

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζίνπινγκ συνήθως κυκλοφορεί με ένα Hongqi L5. Ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος συχνά εμφανιζεται με θωρακισμένα Audi και Mercedes-Benz λιμουζίνες.

Τίποτα όμως δεν είναι πιο εντυπωσιακό από τις θωρακισμένες λιμουζίνες του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Με τη λιμουζίνα του Πούτιν έχουμε ήδη ασχοληθεί (και μπορεί κανεις να τη δει εδώ), ενώ με ένα κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες μπορεί να δει κανείς το εντυπωσιακό «Beast» του Τραμπ!

Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας

Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πρόσβαση σε συστήματα επικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα προστασίας οξυγόνου, ενώ έχει πρόσβαση ακόμα και σε σύστημα μετάγγισης αίματος, σε περίπτωση ατυχήματος.

Είναι αλεξίσφαιρη και ανθεκτική σε εκρήξεις

Είναι αλεξίσφαιρη και ανθεκτική σε εκρήξεις

Η λιμουζίνα - θωρηκτό είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει πυρά, είτε πρόκειται για σφαίρες, είτε για εξωτερικές εκρήξεις. Είναι επίσης σχεδιασμένη για να αντέχει χημικές και βιολογικές επιθέσεις.

Η μυστική υπηρεσία κρατά τα χαρακτηριστικά του επτασφράγιστο μυστικό

Η μυστική υπηρεσία κρατά τα χαρακτηριστικά του επτασφράγιστο μυστικό

Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες για το «Beast». Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι διαθέτει χώρο για 7 άτομα και είναι βαριά θωρακισμένο.

Φέρει την υπογραφή της Cadillac

Φέρει την υπογραφή της Cadillac

Το «Beast» φέρει το λογότυπο της Cadillac, όμως δεν μοιάζει σε πολλά με τη συνήθη κατασκευή των σεντάν. Στην πραγματικότητα η λιμουζίνα έχει κατασκευαστεί πάνω σε πλαίσιο σαν αυτά των φορτηγών της General Motors.

Αξίζει περισσότερα από 1,5 εκατ. δολάρια

Αξίζει περισσότερα από 1,5 εκατ. δολάρια

Η λιμουζίνα του Ντόναλντ Τραμπ, το πιο πρόσφατο μοντέλο του «Beast», κοστίζει περισσότερα από 1,5 εκατ. δολάρια. Όμως οι Μυστικές Υπηρεσίες χρησιμοποιούν και τα δύο μοντέλα, του 2009 και του 2018.

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ