Alter Ego Media: Στα 58,49 εκατ. το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Alter Ego Media: Στα 58,49 εκατ. το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ
Ανακοίνωση σχετικά με το πως διαμορφώνεται το συνολικό ποσό του μετοχικού κεφαλαίου και το συνολικό αριθμό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, μετά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εξέδωσε η Alter Ego Media.

Ανακοίνωση σχετικά με το πως διαμορφώνεται το συνολικό ποσό του μετοχικού κεφαλαίου και το συνολικό αριθμό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, μετά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εξέδωσε η Alter Ego Media.

Όπως αναφέρεται, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε €58.492.542,00 και διαιρείται σε πενήντα οκτώ εκατομμύρια τετρακόσιες ενενήντα δύο χιλιάδες πεντακόσιες σαράντα δύο (58.492.542) κοινές, άυλες, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές με ονομαστική αξία ένα ευρώ (€1,00) η κάθε μία.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της εισηγμένης:

Η εταιρεία με την επωνυμία ALTER EGO MEDIA Α.Ε. και το διακριτικό τίτλο ALTER EGO MEDIA (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 5 του Ν. 3556/2007, όπως ισχύει, ότι, σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, που αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την 26.09.2025, κατ’ ενάσκηση της εξουσιοδότησης που του παρασχέθηκε με την από 17.06.2025 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, και της πιστοποίησης της εμπρόθεσμης και ολοσχερούς καταβολής αυτής που πραγματοποιήθηκε στις 06.10.2025 και ανακοινώθηκε στις 07.10.2025, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε πενήντα οκτώ εκατομμύρια τετρακόσιες ενενήντα δύο χιλιάδες πεντακόσια σαράντα δύο ευρώ (€58.492.542,00) και διαιρείται σε πενήντα οκτώ εκατομμύρια τετρακόσιες ενενήντα δύο χιλιάδες πεντακόσιες σαράντα δύο (58.492.542) κοινές, άυλες, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές με ονομαστική αξία ένα ευρώ (€1,00) η κάθε μία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το πάρτι της Κίμπερλι - Ελληνόμετρα - Η κουβερτούλα της Άννας στον Ανδρουλάκη - Γκρίνιες για τη λίστα του Αλέξη

Πώς προχωρούν τα σχέδια του Σκλαβενίτη στην αγορά του έτοιμου φαγητού

Τι προσλήψεις κάνει η Tesla στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider