Η ΕΚΤΕΡ υπέβαλε αίτημα για το πτυχίο 7ης τάξης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η ΕΚΤΕΡ υπέβαλε αίτημα για το πτυχίο 7ης τάξης
Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανακοινώνει ότι έχοντας πλέον καλύψει όλα τα απαιτούμενα κριτήρια, υπέβαλε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το αίτημά της για την απόκτηση του ανώτατου εργοληπτικού πτυχίου της 7ης τάξης.

Tο αίτημά της για την απόκτηση του ανώτατου εργοληπτικού πτυχίου της 7ης τάξης υπέβαλε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η Εκτέρ, έχοντας πλέον καλύψει όλα τα απαιτούμενα κριτήρια.

Η απόκτηση του εργοληπτικού πτυχίου της 7ης τάξης θα σηματοδοτήσει την είσοδο της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. σε μια νέα φάση ανάπτυξης, αναβαθμίζοντας τις προοπτικές της, αφού η Εταιρεία θα είναι πλέον σε θέση να συμμετέχει σε ακόμη μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά έργα, χωρίς τον περιορισμό των κριτηρίων χρηματοοικονομικής επάρκειας και τεχνικής ικανότητας της 7ης τάξης, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε μία ευρύτερη δεξαμενή έργων.

Όπως έχει αναφέρει το insider.gr, το υπουργείο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του έχουν περιθώριο 9 μηνών για να ανταποκριθούν και να δώσουν το «πράσινο φως» στην ΕΚΤΕΡ για την απόκτηση του ανώτατου πτυχίου. Εφόσον πάνε όλα καλά, θα είναι 1 από τις 5 ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες με εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης στις βασικές κατηγορίες, έχοντας την ευχέρεια για συμμετοχή στα μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα χωρίς ανώτατο όριο προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα «δώρα» που έρχονται στις 27/11 για συνταξιούχους, ανασφάλιστους και δικαιούχους επιδομάτων

Η εκδήλωση μνήμης και τιμής του Βαρδή στο Μέγαρο - Τι άκουσε η γάτα Ιμαλαΐων και η εκδοχή του Αλέξη για το Συγκρότημα

ΕΣΠΑ: Οι νέες δράσεις για επιδοτήσεις επιχειρήσεων και τα Ταμεία των 700 εκατ. ευρώ που έρχονται το 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider