Attica Group: Πουλήθηκε το πλοίο Κρήτη ΙΙ για ανακύκλωση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Attica Group: Πουλήθηκε το πλοίο Κρήτη ΙΙ για ανακύκλωση
Το τίμημα της πώλησης ανήλθε σε 3,6 εκατ. δολάρια και θα ενισχύσει τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου.

Σε πώληση τoυ Ε/Γ - Ο/Γ πλοίoυ ΚΡΗΤΗ ΙΙ, πλοιοκτησίας θυγατρικής, με σκοπό την ανακύκλωσή του, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για την ασφαλή και περιβαλλοντικώς υγιή ανακύκλωση πλοίων, προχώρησε η Attica Group.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πλοίο δόθηκε σε μονάδα ανακύκλωσης πλοίων, η οποία περιλαμβάνεται στον Ευρωπαϊκό Κατάλογο Μονάδων Ανακύκλωσης Πλοίων.

Το τίμημα της πώλησης ανήλθε σε 3,6 εκατ. δολάρια και θα ενισχύσει τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου. Από τη συναλλαγή προέκυψε κέρδος 0,2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στα €1.516 ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα το 2025 - 1 στους 4 παίρνει 1.000 με 1.200

Φορολογικές δηλώσεις: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά για χιλιάδες - Ποιες ρυθμίσεις «ξεφουσκώνουν» τον λογαριασμό

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέο χρονοδιάγραμμα, βαρύτερα τα πρόστιμα - Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες το 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider