Τρ. Πειραιώς: Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία για Εθνική Ασφαλιστική

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τρ. Πειραιώς: Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία για Εθνική Ασφαλιστική
Η αξιολόγηση μιας επένδυσης στην Εθνική Ασφαλιστική είναι ακόμη σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, διευκρινίζει η Τρ. Πειραιώς.

Η αξιολόγηση μιας επένδυσης στην Εθνική Ασφαλιστική είναι ακόμη σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, διευκρινίζει η Τρ. Πειραιώς με νεότερη ανακοίνωσή της, αφού αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως η Εθνική Ασφαλιστική βρίσκεται στο «ραντάρ» της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 31ης Ιανουαρίου 2025, η Piraeus Financial Holdings διευκρινίζει ότι η αξιολόγησή της για την επένδυση στην Εθνική Ασφαλιστική εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει οριστική συμφωνία για ενδεχόμενη συναλλαγή.

Η Piraeus θα επανέλθει άμεσα με νεότερη δημοσιοποίηση αν ανακύψει ανακοινώσιμο γεγονός».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider