Η&Μ για το «λουκέτο» σε ακόμα 4 καταστήματα: Τεχνικό το πρόβλημα με τη μη διαβίβαση αποδείξεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η&Μ για το «λουκέτο» σε ακόμα 4 καταστήματα: Τεχνικό το πρόβλημα με τη μη διαβίβαση αποδείξεων
Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδει η διοίκηση της H&M τη μη διαβίβαση αποδείξεων προς την ΑΑΔΕ.

Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδει η διοίκηση της H&M τη μη διαβίβαση αποδείξεων προς την ΑΑΔΕ, γεγονός που οδήγησε στην σφράγιση για 48 ώρες αρχικά του καταστήματος που διατηρεί η αλυσίδα στην οδό Ερμού την Δευτέρα όσο και στην σφράγιση ακόμα τεσσάρων καταστημάτων της εταιρείας σε Βόλο, Καλαμάτα, Ρόδο και Γλυφάδα από ελεγκτές της ΑΑΔΕ χθες Πέμπτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από χθες τέσσερα καταστήματά μας στον Βόλο, στην Καλαμάτα, τη Ρόδο και τη Γλυφάδα παραμένουν κλειστά για 48 ώρες, έως τις 22 Ιουνίου, σε συνέχεια των ελέγχων από τις Eλληνικές Φορολογικές Αρχές.

Αυτό ήταν αποτέλεσμα τεχνικού προβλήματος στο σύστημά μας, που επηρέασε μόνο τη διαβίβαση ηλεκτρονικών δεδομένων στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ. Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, τόσο οι τοπικές ομάδες όσο και οι ομάδες μας στο εξωτερικό εργάζονται συνεχώς για την επίλυση του προβλήματος σε συνεργασία με τον τεχνικό μας πάροχο. Διερευνούμε, με την υποστήριξη τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών τεχνικών εμπειρογνωμόνων, τι μπορεί να έχει προκαλέσει το τεχνικό πρόβλημα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider