Αυξημένος κατά 3,4% ο τζίρος στο λιανεμπόριο το α' τρίμηνο - Στα 15,69 δισ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυξημένος κατά 3,4% ο τζίρος στο λιανεμπόριο το α' τρίμηνο - Στα 15,69 δισ. ευρώ
Στα 15,69 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου στο α' τρίμηνο του 2024, καταγράφοντας αύξηση κατά 3,4% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2023.

Στα 15,69 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου στο α' τρίμηνο του 2024, καταγράφοντας αύξηση κατά 3,4% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2023, όταν είχε ανέλθει στα 15,17 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Παράλληλα, για τις επιχειρήσεις του τομέα λιανικού εμπορίου, χωρίς τους κλάδους οχημάτων, τροφίμων και καυσίμων, ο κύκλος εργασιών το πρώτο τρίμηνο 2024 ανήλθε σε 5,35 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 1,6% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο 2023, όπου είχε διαμορφωθεί σε 5,27 δισ. ευρώ και μείωση 25,5% σε σχέση με τον τέταρτο τρίμηνο του 2023 που είχε διαμορφωθεί σε 7,19 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider