Εκτέρ: Νέα σύμβαση έργου με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκτέρ: Νέα σύμβαση έργου με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας
Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 131,83 εκατ. ευρώ. 

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η Κοινοπραξία ΕΚΤΕΡ Α.Ε.- ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε., υπέγραψε σύμβαση έργου με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση της μελέτης και η υλοποίηση του έργου : «Υποέργο 10 : Υποδομή Έρευνας και Καινοτομίας του ΙΤΕ (Ιωάννινα)» του έργου «1. Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) – Κέντρο Καινοτομίας και Προχωρημένης Εκπαίδευσης».

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 10.020.275,71 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι είκοσι ένα (21) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. συμμετέχει στην ανωτέρω Κοινοπραξία με ποσοστό 50%.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 131,83 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Συνεργασία Lamda με Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα για σχολείο στο Ελληνικό

gazzetta
gazzetta reader insider insider