Κοντά σε deal 1 δισ. δολαρίων για τηλεοπτικά δικαιώματα Apple και FIFA

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κοντά σε deal 1 δισ. δολαρίων για τηλεοπτικά δικαιώματα Apple και FIFA
Φλερτ για mega συμφωνία 1 δισ. δολαρίων αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός νέου μεγάλου τουρνουά βρίσκεται η Apple με την FIFA.

Φλερτ για mega συμφωνία 1 δισ. δολαρίων αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός νέου μεγάλου τουρνουά βρίσκεται η Apple με την FIFA.

Σύμφωνα με τους New York Times, Η διοργάνωση θα έχει διάρκεια ενός μήνα στα πρότυπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη συμμετοχή των κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων. Υπενθυμίζεται πως το Παγκόσμιο Κύπελλο των Συλλόγων θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι. Η συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί το συντομότερο αυτόν το μήνα, σύμφωνα με τρεις πηγές που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα. Τα σχέδια να πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο των Συλλόγων στην Κίνα το 2021 ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας.

Μάλιστα, η αξία της συμφωνίας μπορεί να ανέλθει μόλις στο ένα τέταρτο των 4 δισ. δολαρίων που είχε αρχικά υπολογίσει η FIFA, σημείωσαν οι πηγές. Δεν είναι σαφές αν η συμφωνία με την Apple θα περιλαμβάνει δικαιώματα μετάδοσης, το οποίο σημαίνει ότι η διοργάνωση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές του Apple TV+. Εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα είναι η πρώτη φορά που η FIFA θα συμφωνήσει σε ένα ενιαίο παγκόσμιο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider