Robinhood: Λανσάρει την πρώτη της πιστωτική κάρτα - Ράλι 7% της μετοχής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Robinhood: Λανσάρει την πρώτη της πιστωτική κάρτα - Ράλι 7% της μετοχής
Ράλι 7% καταγράφει η μετοχή της Robinhood Markets Inc. την Τετάρτη, μετά την παρουσίαση της πρώτης πιστωτικής κάρτας της εταιρείας

Ράλι 7% καταγράφει η μετοχή της Robinhood Markets Inc. την Τετάρτη, μετά την παρουσίαση της πρώτης πιστωτικής κάρτας της εταιρείας, στην προσπάθειά της να επεκταθεί και πέρα από τον ρόλο της ως διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών.

Η Robinhood Gold Card απευθύνεται σε μέλη της Robinhood Gold - ένα συνδρομητικό προϊόν που προσφέρει premium υπηρεσίες έναντι χρέωσης - και δεν έχει ετήσια χρέωση ή τέλη συναλλαγής, αλλά συνοδεύεται από επιστροφή μετρητών 3% σε όλες τις κατηγορίες, δήλωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Τα αποκαλυπτήρια της κάρτας έγιναν σε εκδήλωση που μεταδόθηκε ζωντανά από τον συνιδρυτή και CEO της Robinhood, Vlad Tenev.

«Υπήρχαν πάντα ειδικά προνόμια και ευκαιρίες που προορίζονται για τους πλούσιους που τους κάνουν ακόμη πιο πλούσιους», αναφέρει ο Tenev σε ανακοίνωση. Η νέα κάρτα «μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο να δώσουμε σε όλους καλύτερη πρόσβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα», επισημαίνει.

Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν επιστροφή μετρητών 5% όταν ο κάτοχος κάνει κράτηση μέσω του νέου ταξιδιωτικoύ portal της εταιρείας. Οι πόντοι ανταμοιβής μπορούν να εξαργυρωθούν για ταξίδια, δωροκάρτες και αγορές σε καταστήματα λιανικής που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων brands όπως Apple, Nike και Bloomingdale.

Οι πόντοι μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν για μετρητά, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν στον λογαριασμό του κατόχου για επένδυση.

Το λανσάρισμα της πιστωτικής κάρτας έρχεται αφότου η Robinhood εξαγόρασε την πλατφόρμα X1 με έδρα το Σαν Φρανσίσκο για 95 εκατ. δολάρια τον περασμένο Ιούνιο σε μια συμφωνία αποκλειστικά με μετρητά. Το X1 προσφέρει μια πιστωτική κάρτα από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς χρέωση, η οποία επίσης δεν συνοδεύεται από ετήσιες χρεώσεις ή χρεώσεις συναλλαγών.

Η μετοχή της Robinhood κέρδισε 124% τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ ο S&P 500 SPX κέρδισε 31%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Αθηνά Ωνάση «μπαίνει» σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Σουηδία: Σταθερά τα επιτόκια στο 4% - Πιθανή μείωση τον Μάιο

ΗΠΑ: Visa και Mastercard μειώνουν τις χρεώσεις πιστωτικών καρτών - Συμφωνία ορόσημο με τους εμπόρους

gazzetta
gazzetta reader insider insider