Χ: Σε διαδικασία πρόσληψης 100 συντονιστών περιεχομένου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χ: Σε διαδικασία πρόσληψης 100 συντονιστών περιεχομένου
Στόχος του νέου προσωπικού της πλατφόρμας του Έλον Μασκ, η καταπολέμηση του περιεχομένου κακοποίησης παιδιών.

Η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης X βρίσκεται στη διαδικασία πρόσληψης 100 συντονιστών περιεχομένου για ένα νέο γραφείο στο Ώστιν του Τέξας, που θα επικεντρωθεί στην καταπολέμηση του περιεχομένου κακοποίησης παιδιών, έναν στόχο που ελπίζει να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε στέλεχος της X.

Η εταιρεία που ανήκει στον Έλον Μασκ ανακοίνωσε το νέο «κέντρο για την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια» πριν από μια ακρόαση στη Γερουσία των ΗΠΑ στις 31 Ιανουαρίου, σχετικά με τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το Reuters, η CEO της X Linda Yaccarino έχει προγραμματιστεί να καταθέσει, μαζί με τους CEO των Meta, Snap, TikTok και Discord.

«Η ομάδα χτίζεται αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο Joe Benarroch, επικεφαλής των επιχειρηματικών λειτουργιών της X, αναφερόμενος στο γραφείο του Ώστιν, προσθέτοντας ότι ο στόχος να καλυφθούν οι θέσεις μέχρι το τέλος του έτους εξαρτάται από την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού.

Από τότε που ο Μασκ εξαγόρασε την εταιρεία που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter το 2022, ο δισεκατομμυριούχος έχει επικριθεί για τις δικές του αμφιλεγόμενες αναρτήσεις και τις προσπάθειές του να αναθεωρήσει τις πολιτικές ελέγχου περιεχομένου της πλατφόρμας.

Σε μια ανάρτηση της, η X ανέφερε ότι ανέστειλε 12,4 εκατομμύρια λογαριασμούς πέρυσι για παραβίαση των κανόνων της κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, η οποία ήταν αυξημένη σε σχέση με τις 2,3 εκατομμύρια αναστολές λογαριασμών το 2022. Το νέο κέντρο του Ώστιν θα βοηθήσει επίσης την εταιρεία να καταπολεμήσει άλλους τύπους επιβλαβούς περιεχομένου, ανέφερε η X.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider