Οι κάρτες Attica Bank διαθέσιμες στο Apple Pay

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι κάρτες Attica Bank διαθέσιμες στο Apple Pay
Πληρωμές με iPhone και Apple Watch εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

H Attica Bank διαθέτει από σήμερα στους πελάτες της το σύνολο των καρτών της μέσω του Apple Pay. Πλέον, οι κάτοχοι καρτών Visa της Attica Bank μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ανέπαφα, χωρίς χρήση της φυσικής τους κάρτας ή την πληκτρολόγηση του ΡΙΝ, με τη δύναμη της ασφάλειας και την ευκολία που παρέχει το Apple Pay.

Οι κάτοχοι κρατώντας το iPhone ή το Apple Watch τους κοντά στο τερματικό POS πραγματοποιούν ανέπαφα την πληρωμή τους, απλά επιβεβαιώνοντάς την με το Face ID ή το Touch ID της συσκευής τους.

Επιπλέον, το Apple Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές iPhone, iPad, Apple Watch και Mac, ώστε οι κάτοχοι καρτών να ολοκληρώνουν με ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια τις αγορές τους σε mobile apps ή σε e-shops που υποστηρίζουν τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

Η ασφάλεια και το απόρρητο βρίσκονται στον πυρήνα του Apple Pay. Όταν οι κάτοχοι χρησιμοποιούν την πιστωτική, χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα Visa Attica Bank με το Apple Pay, ο αριθμός της κάρτας δεν αποθηκεύεται ούτε στη συσκευή τους, ούτε στους servers της Apple. Αντ’ αυτού, κάθε συναλλαγή βασίζεται σε ένα μοναδικό αριθμό που αποθηκεύεται κρυπτογραφημένος στο Secure Element, ένα πιστοποιημένο τσιπ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποθηκεύει τα στοιχεία πληρωμής με ασφάλεια στη συσκευή του χρήστη.

Οι κάρτες της Attica Bank εγκαθίστανται στο Apple Pay με πολύ απλό τρόπο. Στο iPhone, ο χρήστης απλώς ανοίγει την εφαρμογή Wallet, πατάει στο σύμβολο "+" και ακολουθεί τα βήματα για να προσθέσει την κάρτα του και επιτόπου να αρχίσει να πραγματοποιεί πληρωμές με το Apple Pay, συνεχίζοντας να απολαμβάνει όλα τα οφέλη και τα προνόμια που προσφέρουν οι κάρτες Visa της Attica Bank.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πληρωμές με κάρτες Attica Bank μέσω των ηλεκτρονικών πορτοφολιών είναι διαθέσιμες εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Στους προβολείς των διεθνών επενδυτών στη Νέα Υόρκη, μια «ανάσα» από το placement της Τρ. Πειραιώς  

Τράπεζες: Οι ξένοι επενδυτές «ψηφίζουν» και τα τραπεζικά ομόλογα – 26 εκδόσεις έχουν συγκεντρώσει κεφάλαια 14 δισ. ευρώ

ΔΙΑΣ: Διψήφιο ποσοστό αύξησης των συναλλαγών για 3η συνεχή χρονιά

gazzetta
gazzetta reader insider insider