ΒΟΑΚ: Στις 25 Ιανουαρίου ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΒΟΑΚ: Στις 25 Ιανουαρίου ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές
Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται, όπως ειπώθηκε από το υπ. Υποδομών και Μεταφορών, το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών του κεντρικού τμήματος του ΒΟΑΚ, Χανιά-Ηράκλειο.

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται, όπως ειπώθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών του κεντρικού τμήματος του ΒΟΑΚ, Χανιά-Ηράκλειο. Υπενθυμίζεται ότι τρία σχήματα διεκδικούν το έργο παραχώρησης ύψους 2 δισ. ευρώ, οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - MYTILINEOS και ΑΒΑΞ - EGIS - MERIDIAM.

Όπως αναφέρθηκε επίσης, σε σχετική ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, «δουλεύουμε για τον εξορθολογισμό χαρτοφυλακίου έργων δηλαδή να έχουν χρηματοδότηση. Να υπάρξει επιτάχυνση των έργων. Η πιθανή αναθεώρηση κάποιων προτεραιοτήτων και η συντήρηση των υποδομών είναι μια από αυτές. Επίσης υπάρχουν γεγονότα όπως ο Daniel στη Θεσσαλία που ανατρέπει σχεδιασμούς».

Ο κ. Ταχιάος επίσης είπε πως ξεκινά η «μελέτη» της σύμβασης παραχώρησης για την Εγνατία Οδό και τώρα στόχος είναι να κλείσουν οι όποιες εκκρεμότητες και να υπογραφεί το συντομότερο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε ποια μεγάλα projects θα «κοπούν κορδέλες» - Οι δρόμοι, το Μετρό, οι άλλες υποδομές

Fast track η 5άστερη τουριστική επένδυση στη Σκιάθο - Η σχέση με τις... κατασκευές

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η πρόοδος των εργασιών σε βασική γραμμή και επέκταση

gazzetta
gazzetta reader insider insider