Βιοκαρπέτ: Δημοσίευση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βιοκαρπέτ: Δημοσίευση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2022
Την πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, που αφορά τη χρήση 2022, αποτυπώνοντας την προσέγγιση και τις επιδόσεις της στο ευρύτερο πλαίσιο του ESG, δημοσιοποίησε η Βιοκαρπέτ.

Την πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, που αφορά τη χρήση 2022, αποτυπώνοντας την προσέγγιση και τις επιδόσεις της στο ευρύτερο πλαίσιο του ESG, δημοσιοποίησε η Βιοκαρπέτ.

«Σκοπός της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη αποτύπωση και η ενημέρωση των ενδιαφερομένων μερών του Ομίλου Βιοκαρπέτ αναφορικά με την επίδοση του Ομίλου σε θέματα ESG και βιώσιμης ανάπτυξης κατά το 2022, καθώς και της στρατηγικής του στα θέματα αυτά και των σχετικών στόχων που έχουν τεθεί, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εισηγμένη.

«Η δέσμευσή μας στις βιώσιμες πρακτικές, έχει σαν στόχο να συνεχίσουμε να επενδύουμε για την ουσιαστική και διαχρονική δημιουργία αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για να συμβάλουμε στην δημιουργία ενός κόσμου που θα είναι βιώσιμος για τις επόμενες γενιές» υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Η Έκθεση έχει συνταχθεί «σε συμφωνία» (in accordance) με τα πρότυπα του Global Reporting Initiative (GRI Standards). Ο Όμιλος έχει εφαρμόσει τις οκτώ βασικές αρχές των Προτύπων GRI (Ακρίβεια, Ισορροπία, Σαφήνεια, Συγκρισιμότητα, Πληρότητα, Πλαίσιο βιωσιμότητας, Επικαιρότητα, Επαληθευσιμότητα). Για την κατάρτιση της Έκθεσης έχουν επιπλέον ληφθεί υπόψιν ο Οδηγός Δημοσιοποίησης Μηχρηματοοικονομικών Πληροφοριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Οδηγός Δημοσιοποίησης Πληροφοριών ESG 2022) και οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (Sustainable Development Goals, SDGs).

Για την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2022 του Ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Helleniq Energy: Στα 7 ευρώ ανά μετοχή το placement του 11%

Binance: Αποσύρεται απ' τη διεκδίκηση άδειας στο Άμπου Ντάμπι

Ζυμώσεις ΟΤΕ, Vodafone, Nova για εκπτώσεις όγκου στις συνδέσεις οπτικών ινών μέχρι το σπίτι

gazzetta
gazzetta reader insider insider